ΣΩΣΤΟΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΗ !


Πήγε στην απογευματινή προπόνηση ο Πατέρας για να τα χώσει στους παίκτες ,για την απόδοση τους με την Σπάρτα. Μια χαρά τα πε και τους έτριξε τα δόντια αλλά δεν γίνεται κάθε τρεις και λίγο ,να χρειάζεται μια τέτοια εμφάνιση για να ξυπνάει ο εγωισμός τους.

Δηλώνουμε απο πέρυσι κατηγορηματικά πως το μεγαλύτερο καλό που έχει προκύψει απο την πολυμετοχικότητα είναι η παρουσία του Πατέρα στην προεδρεία της ομάδας και αυτό δεν δέχεται αμφισβήτηση.


ΟΜΩΣ υπάρχει και ένα κακό στην όλη ιστορία. Ο πρόεδρος μιλάει πολύ !Καλό είναι να συμπεριφέρται με βάση τα Παναθηναικά του αισθήματα αλλά δεν είναι ανάγκη να μιλαει κάθε τρεις και λίγο στα μμε για να κερδίζει τις εντυπώσεις. Στην φάση που είμαστε αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ουσία και μόνο. Και για να γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι ,αρχικά το πρωτάθλημα και ύστερα το κύπελλο και η ευρωπαική πορεία. Οτιδήποτε άλλο θα ναι αποτυχία .
Οπότε καλό θα είναι ούτε να κάνει διθυραμβικά σχόλια γιατί παίρνουν -όπως φάνηκε- τα μυαλά των παικτών αέρα ,ούτε να επισημαίνει συνέχεια πόσο σίγουρος είναι πως θα πετύχουμε τους στόχους μας φέτος γιατί μετά απο μια άσχημη εμφάνιση εύκολα αναιρούνται όλα. Αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά εκ των έσω και σκυφτά κεφάλια για να έρθουν τα αποτελέσματα.

Σχόλια