ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ


Όπως τελείωσε η περσυνή χρονιά ,έτσι ξεκινάει και η νέα. Ήττα με 3-1 απο μια κατώτατη Σπάρτα και τώρα είμαστε εμείς με την πλάτη στον τοίχο ,εμείς αυτοί που πρέπει να προσπαθήσουμε διπλά για να πάρουμε την πρόκριση.

Είχαμε την πίστη πως η ομάδα θα εμφανιζόταν σήμερα έτοιμη αλλά μάλλον πέσαμε πολύ έξω ,διότι δεν είδαμε τίποτα καινούργιο σήμερα και καμία τρύπα απο τις περσυνές να έχει καλυφθεί. Η άμυνα ίσως χειρότερη και απο πέρυσι ,κέντρο να μην υπάρχει και ένας επιθετικός αποκομμένος απο την υπόλοιπη ομάδα να προσπάθει να κερδίζει χαμένες μπαλιές.


Μετά το τέλος του ματς μπήκαμε στην διαδικασία να σκεφτούμε τι στο διάολο φταίει και πάντα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό κάτι θα πάει στραβά. Βρισκμαστε πίσω στο σκορ με 2-0 ,κερδίζουμε πέναλντυ και το χάνει το πιο μεγάλο όνομα της ομάδας σε ένα πολύ κρίσημο σημείο ,δεχόμαστε τρίτο γκολ στο τέλος του ματς και ενώ έχουμε φέρει το ματς σε ένα ρευστό σκορ ,μας ακυρώνεται γκολ για κάποιο λόγο που ακόμη δεν έχουμε καταλάβει και δεν ας δίνεται πέναλντυ σε χέρι που γίνεται.

Τι απόλα φταίει; Ατυχία ,ανικανότητα ή διαιτησία; Μάλλον πρωτα απόλα το δεύτερο αφού χθες είδαμε μια ομάδα που ψαχνόταν μέσα στο γήπεδο ,δεν είχε νεύρο και σύστημα. Και για αυτό φταίνε και οι παίκτες και ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής και ο πρόεδρος. Όλοι συνυπεύθυνοι είναι που και φέτος δεν πήραν έναν μεγάλο κεντρικό αμυντικό και συμβιβάστηκαν με τους Καντέ και Μπιέρσαμιρ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ δεν είδαμε στην ομάδα !

Και επειδή είναι πιο ωραίο να γινόμαστε συγκεκριμένοι ,ας επιρρίψουμε κάποιες απο τις ευθύνες (γιατί ευθύνες για το χθεσινό χάλι έχουν όλοι..) σε συγκεκριμένα και καίρια πρόσωπα.
ΒΥΝΤΡΑ: είναι κατάντια εν έτη 2009 και αφού έχεις τραβήξει όλα τα προηγούμενα χρόνια τα χίλια όσα με την πάρτη του ,να τον έχεις ακόμα στην ομάδα και να είναι και το κεντρικό σου μπακ. Και στην τελική εν φταίει αυτός που οι άλλοι είναι μαλάκες και τον κρατάνε/βάζουν. Πάλι σε όλη την προετοιμασία άρχισε η γνωστή προπαγάνδα πως ο λουκάς είναι ο καλύτερος και φέτος θα βγάλει μάτια και άλλα τέτοια ωραία. Ναι όντως ,μάτια βγάζει αλλά τα δικά μας και δεν μας λυπάται καθόλου. Χθες πάλι διέπρεψε ,αφού αλλού πάταγε και αλλού βρισκόταν .Αν ακόμη πιστεύουν πως πρέπει να του δίνουμε κι άλλες ευκαιρίες και να τον εμπιστευόμαστε και για το υπόλοιπο της σαιζόν τότε εμείς είμαστε ηλίθιοι και όλοι οι υπόλοιποι μάγκες..

ΚΑΝΤΕ: Υποτίθεται πως ήρθε με κάποιες συστάσεις και θα ανέβαζε το χαμηλό επίπεδο της άμυνας. Το μόνο που κατάφερε χθες είναι να ταιριάξει απόλυτα μαζί με τον βύντρα και να κάνουν ό,τι μαλακία γινόταν !Ελπίζουμε να ήταν μια κακή εμφάνιση ,αλλά ο τυπάς ούτε τα βασικά δεν μπορούσε να κάνει.
ΤΕΝ ΚΑΤΕ: Όλες οι εφημερίδες του τα χώνουν σήμερα .Ε νταξ ,αδικο έχουν; Σε κάποιο βαθμό μπορεί αλλά ευθύνεται κι αυτός για το χθεσινό χάλι. Δεν γίνεται να κατεβάζεις 3 αμυντικά χαφ ,να μην έχουν για το πρώτο ημίχρονο και βάλε έναν δημιουργό στο παιχνίδι σου και ΟΛΕΣ οι μπαλιές να έχουν ως στόχο τον Σισέ! Και ο πιο ηλίθιος σε κάποια φάση θα το καταλάβει ότι παίζεις προβλέψιμα και θα σε κλείσει .Δηλαδή δεν ένιωσε στην προετοιμασία πως του λείπουν ένας βαρβάτο σέντερ μπακ ,ένα έμπειρο δεξί μπακ και ένα δεκάρι;



Τώρα κάτι δεν αλλάζει ,χασαμε 3-1 απο μια κατώτατη ομάδα που δεν έπαιζε και με τον καλύτερος της παίκτη και πλέον χρειαζόμαστε μια καθαρή νίκη με 2-0 στο οακα την επόμενη τρίτη. Σίγουρα μπορούμε να το καταφέρουμε αλλά θα χρειαστεί προσπάθεια και όχι να μπούμε στο ματς με ύφος τουπέ .
Ο κόσμος θα κάνει αυτό που πρέπει ,αλλά δεν γίνεται πάντα να στηρίζεται μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στον κόσμο. Η ομάδα τα χούμε πει πως έχει ποιότητα αλλά αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα που αφήνουν τις εντυπώσεις και την ουσία και χθες το κοντέρ έγραψε μείων.


Και για να τα λέμε όλα (και αυτό ο καθένας όπως θέλει το βλέπει..) ,χθες στην ομάδα αυτοί που προσπάθησαν περισσότερο ήταν για ακόμη μια φορά οι Σαλπιγγίδης και Καραγκούνης.

Σχόλια

  1. πιστευω οτι θα περασουμε στον επαναληπτικο...
    αν σοβαρευτει ο τεν κατε,θα περασουμε ..

    ελπιζω στην βαρια μας φανελα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/09 6:54 μ.μ.

    ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ.....ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου