ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !




Τίτλοι τέλους πέσανε σήμερα για τον Νίκο Χατζηβρέττα ,αφού με ανακοίνωση του ,έκανε σαφές πως δεν αποδέχεται την πρόταση του Συλλόγου μιας και υπήρχε διαφορά τόσο στο οικονομικό ,όσο και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Όπως και να χει ,η συγκεκριμένη αποχώρηση είναι απο τις περιπτώσεις που γίνονται με τον καλύτερο τρόπο ,μιας και τα συναιθήματα του Νίκου για τον Σύλλογο αλλά και τα δικά μας προς το πρόσωπο του κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα.

Ο Νίκος ήρθε απο την τσσκα ,όταν ακόμη παίζαμε στου Σπόρτιγκ ,ως ένας απο τους καλύτερους σουτέρ 3 πόντων στην Ευρώπη και ο καλύτερος στην Ελλάδα. Τον γνωρίζαμε απο τα χρόνια που έπαιζε στον ηρακλή και τις πρωτιές που καταλάμβανε στις κατηγορίες των σκόρερ. Είναι αλήθεια πως ο ερχομός του στην ομάδα μας χαροποίησε μιας και θα δυναμώναμε αρκετά στην περιφερειακή γραμμή ,έτσι και τον αντιμετωπίσαμε ως έναν ακόμη επαγγελματία στην ομάδα.

Όμως πλέον έχουμε μπει στην νοοτροπία του Ζοτς και καταλαβαίνουμε γιατί είχε όλα αυτά τα χρόνια τον Χατζηβρέττα και τον εμπιστευόταν σε κρίσημα σημεία ,αν και ο χρόνος συμμετοχής του χρόνο με τον χρόνο μειωνόταν. Συνδίαζε τον επαγγελματισμό με τον σωστό χαρακτήρα και έπειτα με το συναίσθημα για τον Σύλλογο. Γιατί δεν ήρθε σίγουρα αγαπώντας την ομάδα αλλά είμαστε πεπεισμένοι πως μετά απο όλα αυτά που έζησε στην εξαετή παρουσία του ,έχει νιώσει μέσα του το μεγαλείο του Συλλόγου.

Δεν θα μπορούσε να ήταν και η ανακοίνωση του σε διαφορετικό επίπεδο απο τον ήπιο και καθώς πρέπει χαρακτήρα του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου , στους συμπαίκτες μου, στο γυμναστή, στο σταφ, στη διοίκηση και στον κόσμο της ομάδας για όσα μου πρόσφεραν και την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα έξι χρόνια. Έκλεισε ένας κύκλος της μπασκετικής μου πορείας και φεύγω με τη βαλίτσα γεμάτη από χαρές, τίτλους, επιτυχίες, δυνατές συγκινήσεις και όμορφα συναισθήματα. Αυτά τα έξι χρόνια θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ, Νίκος Χατζηβρέττας».

Εμείς του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και είναι αυτονόητο πως σε κάποια μελλοντική αναμέτρηση μαζί του θα τον σεβόμαστε ,όπως και αυτός εμάς.

Σχόλια