ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ...

Τον τελευταίο μήνα ζούμε το απόλυτο ξεγύμνωμα των γαυρο...αντικειμενικών μμε ,σχετικά με την πολυμετοχικότητα που επιχείρησε να μπει ο πράκτορας. Όπως όλοι θυμάστε ,εδώ και 6 μήνες μας τα είχανε πρήξει πως ο γέροντας θα ανοίξει τις πόρτες της παε και θα γεμίσουν χρήματα τα ταμεία ,αφού θα μπουν οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες ,θα πάρουν ότι κυκλοφορεί στην αγορά και άλλες τέτοιες πρώτης τάξεως παπαριές. Έχουμε φτάσει 14 Ιούλη και ακόμη ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν έχει μπει στην παε .


Αυτό γιατί συμβαίνει...; Η παε του πράκτορα έχει γεμίσει χρέη που φτάνουν τα 75 εκ. ευρώ και φυσικά δεν υπάρχουν μαλάκες να μπουν και να χάσουν τα λεφτάκια τους. Τέος πάντων ,εμάς δεν μας ενδιαφέρει τα τι και πως. Αυτό που μας εντυπωσιάζει είναι ,πως τα μμε συμπεριφέρονται εντελώς διαφορετικά σε εμάς και πως στον γαύρο. Και μιλάμε για το σύνολο των μμε .

Πέρυσι όταν άνοιξε η παε ,όλοι σχολίαζαν το ποιοι θα μπουν ,πόσα θα βάλουν ,απο που προέρχονται ,αν τα λεφτά τους είναι καθαρά ,αν κάνουν καλή ζωή ,αν πηδάνε με καπότα κτλ κτλ. Μάλιστα ,τα ειρωνικά σχόλια για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έδιναν και έπερναν ,με αποκορύφωμα όταν διαπιστώθηκε πως όντως δεν καλύφθηκε όλο το ποσό. Τότε πήραν πένα όλοι οι άχρηστοι ,βγήκε στα μικρόφωνα ο κάθε κομπλεξικός και χλευάζαν την μη κάλυψη ,καθώς και τις ατάκες του Βγενόπουλου περί Αμπραμοβιτς. Γενικά υπήρχε ένα κλίμα αυστηρής και στενής κριτικής που σε κάποια φάση είχε ξεπεράσει και τα όρια της απλής εμπάθειας.

Φέτος ΚΑΝΕΝΑ μμε δεν ασχολείται με το άνοιγμα του πράκτορα ,γιατί πολύ απλά έχει αποτύγχει παταγωδώς και κανείς δεν έχει όρεξη να μπει. Όλοι κάνουνε μόκο κι σφυρίζουν αδιάφορα ,λες και ποτέ δεν έγινε εκείνη η συνέντευξη τύπου που μίλαγε για γιγάντωση τως πούστηδων. Ήδη βγάζουν τον λούβαρη ,παλαίμαχους ,θεωδορίδηδες και διατυμπανίζουν πόσο μεγάλος και τρανός είναι ο γέροντας ,με σκοπό να κοιμήσουν κι άλλο τα πρόβατα στα οποία απευθύνονται.

Είναι το απόλυτο ξεγλυμνωμα των μμε ,αφού σε ολόιδιες καταστάσεις ,συμπεριφέρονται εντελώς διαφορετικά ,δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως ο πράκτορας ελέγχει όλα τα μμε.


ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ,ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ,ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!

Σχόλια