ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ..


Έχει χιλιοειπωθεί και το χουμε καταστήσει σαφές πως πλέον η ΠΡΑΣΙΝΗ έχει αρχίσει ανοιχτό πόλεμο με τον Βγενόπουλο για τα προφανή αλλά και κάποια που ίσως δεν γνωρίζουμε. Δεν χρειάζεται να κατασκευάζουμε θεωρίες συνομωσίας για το τι έχει συμβεί και τι παίχτηκε κάτω απο το τραπέζι. Αυτό που όλοι βλέπουμε είναι ότι οι σχέσεις Γιαννακόπουλων-Βγενόπουλου δεν είναι όπως πέρυσι τέτοια εποχή. Και σε ένα ευαίσθητο θέμα ,όπως αυτό του ερασιτέχνη δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν τα χουν καλά ή όχι. Αυτό που μας ενοχλεί είναι να βάζουν τον κόσμο στο τριπάκι αυτής της κόντρας!


Χθες οι 1.500 που βρέθηκαν στον Τάφο φώναξαν το "που ναι τα λεφτά Βγενόπουλε" επειδή έτσι του βγήκε ,επειδή όλοι νιώσαμε προδωμένοι και πολλά κιλά μαλάκες που τον πιστέψαμε και ποτέ δεν είδαμε τίποτα! Επειδή πούλησε ρομαντιλίκι και οι μέχρι τώρα κινήσεις του δείχνουν έναν στυγνό επιχειρηματία που χρησημοποιεί τον κόσμο για τα συμφέροντα του. Επειδή έπαιξε με την καρδιά του Συλλόγου ,για να μπει στον πάκο με την διαφήμηση και τα λεφτά. Για αυτούς τους λόγους το φωνάξαμε και ΟΧΙ επειδή κάποιος μας καθοδήγησε ή ότι άλλες μαλακίες μπορεί να ακουστούν.

Με την σημερινή αναφορά της εφημερίδας στο συγκεκριμένο σύνθημα είναι σαν να ήταν μόνο αυτό το χθεσινό συμπέρασμα και η μόνη ουσία απο την γενική συνέλευση ,ενώ τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Ούτε κοινη γραμμή έχει ο κόσμος με την ΠΡΑΣΙΝΗ ,ούτε με κάποιο άλλο μμε. Ο κόσμος λέει και κάνει αυτό που νιώθει χωρίς να έχει κάποιο συμφέρον.

ΑΠΛΩΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΡΙΠΑΚΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ


Πόσο μάλλον ο κ.Βγενόπουλος ,που απόσα έχει παρουσιάσει τον πρώτο χρόνο ,κουράζει και μάλιστα πολύ ,με τα είπα και δεν είπα..

Σχόλια