TO ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ...;


Σημερα όπως όλοι μάθατε ανακοινώθηκε αυτό που ακουγόταν έντονα τους τελευταίους 2 μήνες ,ο Θ.Γιαννακόπουλος αποχώρησε απο τον ερασιτέχνη και δεν θα κατέβει στις εκλογές στις 15 ιούνη.

Το μυαλό όλων μοιραία πάει στον Σταθωκοστόπουλο που χρόνια τώρα προσπαθούσε να πάρει τα ηνία και ήταν και ο λόγος που εγκατέλειψε το ανδρικό βόλλευ. Οι εκλογές δεν αργούν ,το μόνο που απομένει είναι να κάνει τα λόγια ,πράξη!


Βέβαια πολλοί μπήκαν στο τριπάκι να πουν πως η σημερινή δήλωση του Θανάση ήταν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Εμείς το μόνο που έχουμε να απαντήσουμε σε αυτό είναι πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος να παιχτούν παρασκηνιακά παιχνίδια διότι πολύ απλά ,τα πράγματα στον ερασιτέχνη είναι ξεκάθαρα εδώ και χρόνια. Επίσης η οικογένεια των Γιαννακόπουλων έχουν αποδείξει πως αγαπάνε τον Σύλλογο και το έχουν αποδείξει πολλάκις.

Τώρα το ζήτημα που προκύπτει είναι ποιος θα υπάρξει ο βασικός χρηματοδότης των ερασιτεχνικών τμημάτων. Η λύση που βλέπουμε είναι απλή. Όσοι λένε πως αγαπάνε τον Σύλλογο ,ας μπουν στον ερασιτέχνη και ας αναλάβουν τμήματα. Ήδη ακούγοντε τα ονόματα των Πατέρα,Βγενόπουλου και Βαρδινογιάννη. Ο τελευταίος ελπίζουμε να μην του επιτραπεί να μπει ,δεν θέλουμε την κατάντια και την μιζέρια του στον ερασιτέχνη. Μας φτάνουν όσα τραβήξαμε στην μπάλλα.

Ο Βγενόπουλος απο την μεριά του κάτι είχε υποσχεθεί πέρυσι και του δίνεται και αυτού η ευκαιρία να αποδείξει πως δεν ήταν λόγια για να πιέσεις κααταστάσεις ώστε να μπει στην παε.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος ,έχει αποδείξει πως γουστάρει την τρέλα του Συλλόγου και πως αφουγκράζεται τους οπαδούς .Είναι η ευκαιρία του να...ανδρωθεί διοικητικά στον Σύλλογο και να κάνει επιτυχίες που θα μετρήσουν πολύ στην εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπο του.

Για να μην το κουράζουμε ,όσοι ισχυρίζοντε πως είναι Παναθηναικοί ,τώρα πρέπει να μπουν στον ερασιτέχνη και να βοηθήσουν τον Σύλλογο ουσιαστικά. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος απόδειξης.

ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/6/09 3:15 μ.μ.

    PISTEVO O THANASIS NA EINAI KAI PALI TO MYALO TOU ERASITEXNI KAI NA BEI KAPOIOS ALLOS PROEDROS,NA SPROKSEI KAI LIGA LEFTA PARAPANO,OPOS STATHOKOSTOPOULOS I VGENOPOULOS(AS KANEI TA LOGIA TOU PRAKSEIS ),AKOMA KAI O DIMITRIS GIANNAKOPOULOS POU EINAI KAI PRAGMATIKA PANATHINAIKOS . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου