OXI ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ


Η συγκεκριμένη άποψη της ΠΡΑΣΙΝΗΣ στο πρωτοσέλιδο ,σχετικά με τον Καραγκούνη ,πρέπει να ομολογήσουμε πως μας έβαλε στην διαδιακασία να σκεφτούμε κάποια πράγματα. Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως τον Καραγκούνη τον θεωρούμε πολύ καλό παίκτη ,απο τους λίγους που αξίζουν να παίζουν στην ομάδα και είναι ΜΑΓΚΑΣ Παναθηναικός. Τα σκαλώματα τα τρώμε με την νοοτροπία ,που φάνηκε για ακόμη μια φορά μέσα απο τις φετινές παρουσίες του.


Ο Καραγκούνης καλώς ή κακώς βίωσε για τα καλά την παράγκα ,την Ριζούπολη ,την απαξίωση των εγχώριων τίτλων και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις μεγάλες Ευρωπαικές μας πορείες που λειτουργούσαν ΤΟΤΕ ως χάπι. Τότε ,γιατί μετά απο την Ριζούπολη τίποτα δεν είναι το ίδιο. Καμία Ευρώπη δεν μπορεί να κρύψει τον πόνο και τιν πίκρα της Ελλάδας και την μη κατάκτηση τίτλων. ΔΥΣΤΙΧΩΣ ο συγκεκριμένος παίκτης έχει μείνει στην τότε νοοτροπία που κυριαρχούσε στον Παναθηναικό κόσμο και το καταλάβαμε και απο τις χθεσινές του δηλώσεις ,που μίλησε για μια όχι τόσο αποτυγχημένη χρονιά επειδη πήγαμε στου 16. Γιώργο ,ο κόσμος του Συλλόγου θέλει πρωτίστως πρωταθλήματα και κύπελλά και μετά πορείες ,πρώτα θέλουμε να γίνουμε το αφεντικό στην Ελλάδα και μετά να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.

Και διαβάζουμε σήμερα στην ΠΡΑΣΙΝΗ πως θέλουμε κι άλλους Καραγκούνηδες; Ποιους; Αυτούς που παίζανε σε μέτρια επίπεδα όταν κρινόταν το πρωτάθλημα απο μικρά και...αδιάφορα ματσάκια και μόλις παίζαμε στην Ευρώπη μεταμορφονώταν σε ηγέτη; Αυτόν που στα playoff έβγαλε μάτια αλλά τον χειμώνα τον είχαμε χάσει; Αυτόν που με δηλώσεις του απο τα μέσα της χρονιάς μας δίνει να καταλάβουμε πως δεν τον ενδιαφέρει τόσο η ελλάδα και το πρωτάθλημα ,όσο η ευρώπη και οι πορείες;;

Συγνώμη αλλά αν μαζέψουμε και άλλους τέτοιους ,το μόνο σίγουρο είναι πως θα βιώνουμε κι άλλες ξεφτύλες αλά πανσεραικός κι άλλες ...απροσδόκητες και μεμονομένες γκέλες αλά αστέρα ,εργοτέλη και ηρακλή θα χρυσώνουμε το χάπι με μια-δύο προκρίσεις..

Αυτό πιστεύετε στην ΠΡΑΣΙΝΗ πως έχουμε άμεση ανάγκη; Τις Ευρωπαικές πορείες ή την επιστροφή μας στην κορυφή του Ελληνικού πρωταθλήματος; Καλώς να έρθει και η ευρωπαική πορεία ,μόνο αν συνδιάζεται με πορεία πρωταθλητισμού και στην ελλάδα και δεν λειτουργεί εις βάρος της!

Ο κόσμος του Συλλόγου θέλει πρωταθλήματα και κύπελλα στο λαοφιλέστερο άθλημα ,δεν του αρκούν πλέον οι πορείες. Και ο Καραγκούνης πρέπει να το καταλάβει αυτό πριν χαθεί απο τώρα και η επόμενη χρονιά. Όπως σκύλιαζε στα playoff ,να παίζει με το ίδιο πάθος και αποτελεσματικότητα απο την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέχρι την τελευταία που θα βγαίνουμε πρωταθλητές.

Γιατί καλώς ή κακώς στην ιστορία μένεις για τις κούπες και ο Καραγκούνης δεν έχει κατακτήσει καμία μαζί μας..


ΥΣ: Όλα τα παραπάνω ,αφού επαναλάβουμε πως ο Καραγκούνης έχει τον απόλυτο σεβασμό μας για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα.

Σχόλια