ΠΑΛΙ...DERBY ΕΧΟΥΜΕ


Να πούμε την αμαρτίας μας περιμέναμε τουλάχιστον διαφορετική ονομασία της εφημερίδας αλλά αμα το σκεφτούμε ψύχραιμα ,γιατί να αλλάξουν το όνομα; Θα κρατήσουν το παλιό ,αυτό που τους...αγάπησε ο κόσμος και οι χιλιάδες αναγνώστες τους.

Η εφημερίδα της οικογένειας ,η εφημερίδας της πράσινης επανάστασης ,η εφημερίδα της...6.000 οργή λαού ,η εφημερίδα του...μπαινοβγενόπουλου , η εφημερίδα του τριμέγιστου (μεταφορικά και κυριολεκτικά) κ.Γκότζου απο σήμερα μας ξανασυντροφεύει με την ύπαρξη της.


Αυτό σημαίνει τα αυτονόητα ,ο πόλεμος συνεχίζεται και όλοι πρέπει να νικήσουμε αυτό το καρκίνωμα του Συλλόγου. Η οικογένεια αν και πολλοί νομίζουν πως έχει ρίξει λευκή πετσέτα ,άνοιξε ξανά την εφημερίδα ,προσπαθεί να μπει στον ερασιτέχνη και είμαστε σίγουροι πως ο υποχθόνιος πόλεμος που θα κάνει του χρόνου δεν θα κυμανθεί στα φετινά επίπεδα.

Η εν λόγω εφημερίδα θα κάνει πάλι την δουλειά της και εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε την δικιά μας. Να μην πέφτουμε θύματα της προπαγάνδας και να την κλείσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ακόμα κι όσοι ανυποψίαστοι Παναθηναικοί πάνε να την αγοράσουν ,να τους την κόψετε μαχαίρι!


ΥΣ: Δυστιχώς ο εχθρός είναι ακόμη εντός και όπως μας έχει διδάξει η ιστορία είναι πολύ πιο επικύνδινος απο τους εκτός...

Σχόλια