ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ


Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο άλλο ρήμα που να ταιριάζει καλύτερα σε αυτήν την μορφή του παγκοσμίου μπάσκετ και σε έναν απο τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν παίξει ποτέ για το τριφύλλι. Είναι μόλις 2 χρόνια και το δέσιμο μαζί του ,δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Μας γουστάρει και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Τελευταία απόδειξη ,οι χθεσινές δηλώσεις του μετά το πρωτάθλημα. Μόλις τον ρώτησαν για το μέλλον του στην ομάδα ,η απάντηση του ήταν αφοπλιστική .Θέλει να γυρίσει του χρόνου ,διότι έχει δεθεί απίστευτα με την ομάδα και τον κόσμο.


Και εδώ που τα λέμε για ποιο λόγο να θέλει να φύγει; Ανήκει στην κορυφαία ομάδα και εργάζεται σε ένα ιδανικό περιβάλλον. Οι κινήσεις της διοίκησης με την απόκτηση των Καλαθη και Τέπιτς όπως είναι λογικό μας έβαλαν και εμάς σε σκέψεις μήπως και αποχωρήσει ο Σάρας ,αλλά έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στα αδέρφια και είμαστε σίγουροι πως θα κρατήσουν για άλλα χρόνια τον παικταρά!



ΥΣ: Σε κάθε άρθρο που αναφερόμαστε για παίκτη του μπάσκετ ,τα καλά λόγια περισσεύουν .Μακάρι να φτάσουμε στο σημείο ,να μιλάμε για όλα τα τμήματα με αυτόν τον θαυμασμό και χαρά!

Σχόλια