ΖΩΗ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Οχι πως περιμέναμε τις χθεσινές δηλώσεις του έφορου του τμήματος για να μάθουμε πως στο γυναικείο μπάσκετ δεν κουνιέται τίποτα. Αυτό το καταλαβαίναμε απο τις μηδέν μεταγραφές και την απόλυτη αδιαφορία που κυριαρχούσε.

Βγήκε λοιπόν χθες ο έφορος και δήλωσε πως το τμήμα είναι ουσιαστικά διαλυμμένο ,μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν γιατί δεν υπάρχει διοίκηση και μπάτζετ και απλά περιμένουν πότε θα ανακοινωθεί τι θα γίνει με την χρηματοδότηση των τμημάτων.


Ουσιαστικά η σαιζόν για το συγκεκριμένο τμήμα έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει ,μιας και έχουν φύγει οι περισσότερες παίκτριες μας ή τουλάχιστον είναι φευγάτες ,προπονητή δεν έχουμε και παράλληλα οι υπόλοιπες ομάδες κλείνουν τα ρόστερ τους.

Εντάξει ,στον κόσμο του ερασιτέχνη ζούμε ,δεν μπορούμε να πούμε πως ξαφνιαστίκαμε μιας και την γνωρίζουμε καλά την κατάσταση αλλά είναι πραγματικά κρίμα ένα τμήμα να χάνει πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Στο χθεσινό ΔΣ δεν έγινε στην ουσία τίποτα και απλά είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε. Και το κακό είναι πως αυτά τα προβλήματα υπάρχουν σε όλα τα τμήματα μας ,μιας και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί μπάτζετ απο την στιγμή που δεν ξέρουμε ποιος θα αναλάβει τον ερασιτέχνη.

Σχόλια