Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

Η κατάσταση στον ερασιτέχνη είναι τραγική και δυστιχώς αυτο επιβεβαιώθηκε και σημερα στην γενική συνέλευση ,που πήρε αναβολή για μια εβδομάδα. Σίγουρα θα ακουστούν πολλά αυτές τις μέρες αλλά εμείς απο όλη αυτήν την κατάσταση ένα συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε και ΔΥΣΤΙΧΩΣ αυτό το συμπέρασμα μας εκθέτει σε όσες παλαιότερες κριτικές κάναμε προς το πρόσωπο του Θανάση.


Όταν ο Θανάσης λοιπόν ,μιλάγε για παναθηναικάρες μάλλον κάτι παραπάνω ηξερε απο εμάς ,μιας και τώρα που δίνει τον ερασιτέχνη ΟΥΔΕΙΣ ενδιαφέρεται! Και αυτό το βλέπουμε απο την στάση τους και απο την σημερινή τους απουσία. Δυστιχώς το άνοιγμα το έκανε ο Θανάσης αλλά αντάποκριση μέχρι στιγμής μηδέν.

Αυτό τι σημαίνει; Πως ο ερασιτέχνης όπως όλα δείχνουν και αν δεν εμφανιστεί κάποιος επιχειρηματίας ,θα γίνει έρμαιο του πρωτοδικείου και του κάθε τυχάρπαστου και οι μέρες που θα έρθουν θα είναι πολύ δύσκολες και σκοτεινές.

Κανένα τμήμα δεν γνωρίζει μπάτζετ και πολλά απο αυτά την υπάρξη τους ,του χρόνου (όπως το γυναικείο μπάσκετ) .Τα πράγματα πραγματικά είναι πολύ δύσκολα και δυστιχώς δεν βλέπουμε και κάποια λύση στον ορίζοντα.

ΙΣΩΣ η μονη λύση είναι την επόμενη βδομάδα ,ο κόσμος να δώσει βροντερό παρών στο σημείο που θα γίνει η γενική συνέλευση και να πιέσει καταστάσεις προς πάσα κατεύθυνση!

Σχόλια