ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ...Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ!!


"Παίζαμε 5 εναντίων 8..."

"Δεν υπάρχουν τα ίδια μέτρα και σταθμά ,κάτι συμβαίνει..."


Αυτες είναι δηλώσεις 2 μεγάλων πρωσοπικοτήτων της ολυμπιακάρας και 2 τεράτων του παγκοσμίου μπάσκετ. Η πρώτη ανήκει στον νέο...Ντομινίκ Ουίλκινς και η δεύτερη στον άτιτλο και κακή αντιγραφή του Ζοτς ,Παναγιώτη Γιαννάκη.


Σύμφωνα και με τους δύο ,ο λόγος που η ολυμπιακάρα έχασε απόψε το ματς αλλά και το πρωτάθλημα ήταν αυτοί οι κακοί γκρίζοι λύκοι που δεν ήταν όπως πρέπει..

Βλέπετε μετρήσαν ένα τρίποντο του γκριρ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ενώ δεν έπρεπε και μας αφήσαν χωρίς τους Πέκο και Σάρας απο τις αρχές του β δεκαλέπτου ,αφού τους φόρτωσαν με φάουλ. Και όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετά για την μεγάλη ομάδα που χτίζει ο κόουτς Γιαννάκης (κάτι σαν τον γεφύρι της Αρτας..) ,αφού οι διαιτητές κακώς έδωσαν τεχνικές ποινές στον Τεόντοσιτς που χτύπησε με το πόδι και στον πάγκο του γαύρου που πέρναγε όλη την ώρα την γραμμή και διαμαρτυρόταν πριν υπάρξει αμφισβητούμενη φάση!!

Φαίνεται πως το ότι τα φάουλ και οι βολές που δοθήκαν στους τελικούς ήταν κατά μας και ανύπαρκτα φάουλ που σφυρίζονταν υπέρ τους ,περνάνε σε δεύτερη μοίρα .Φαίνεται πως για την τελευταία φάση που ακόμη έχουν το θράσσος και γκρινιάζουν ενώ είχαν κάνει αρχικά διπλή παράβαση (μεταφορά και βήματα) μάλλον δεν μετράει.

Να δώσουμε λοιπόν 2 συμβουλές. Κ.Γιαννάκη μάθε πρώτα να παίζεις δικό σου παιχνίδι και να μην αντιγράφεις τον μέγιστο Ζοτς ,μαθε πως στην ζωή μπορεί να υπάρχει και καλύτερος σου και επιτέλους μάθε να σέβεσαι και να σταματήσεις να προκαλείς!

Εσύ ...αφάνα ,δεν φταις σε τίποτα με το μπουρδέλο που έχεις μπλέξει. Μέσα σου είμαστε σίγουροι πως ξέρεις ότι είναι φυσικό επακόλουθο να σε γαμάει αυτή η ομαδάρα του Ζοτς αλλά τα λεφτά είναι πολλά και δεν μπορείς να εκφραστείς..

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ του χρόνου να μην υπάρχουν απώλειες (κόουτς ,αφάνας ,μπουρούσης ,σκλαβενίτης ,τεόντοσιτς ,ρώσος..) γιατί δίνετε νόημα στην ζωή μας και οι βιασμοί μπαίνουν σε άλλη διάσταση με τις παρουσίες σας!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΙ...στις πίπες!

Σχόλια