ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ...ΣΗΜΑΙΑΣ



Επειδή το θέμα με την αυτοαποκαλούμενη σημαία αρχίζει και κουράζει τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα ,ας πάρουμε θέση γιατί κάποια πραγματα έχουν και τα όρια τους. Καταρχάς οι φωτογραφίες που βάλαμε μόνο τυχαίες δεν είναι .Αποτυπώνουν χαρακτηριστικές εκφράσεις του Γκούμα όλα τα χρόνια που έπαιξε στον Σύλλογο.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ισχυριστούμε πως ο Γκούμας δεν είναι Παναθηναικός.Αλίμονο! Είναι απο τους λίγους που είναι Παναθηναικοί και αγαπάνε τον Σύλλογο. Όμως ο κ.Γκούμας τα τελευταία χρόνια πάει απο το κακό στο χειρότερο. Και μιλάμε φυσικά για χόμπυ του ,εκτός αγωνιστικών χώρων.

Συγκεκριμένα πράγματα; Κλίκες ,ρουφιανιά ,στησίματα αγώνων ,φάγωμα προπονητών ,πρόβληματα στα αποδυτήρια. Ποιος απο όλους τους ξαφνικούς υπέρμαχους του Γκούμα θα τολμήσει να τα αμφισβητήσει αυτά; Όσοι ξέρουν έστω και λίγα πράγματα για το ποδοσφαιρικό τμήμα ,κοινό μυστικό το είχαν.

Το αγαπημένο παιδί των δημοσιογράφων που φέτος ξεπέρασε τα όρια και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρέθηκε ένας προπονητής με προσωπικότητα και τον ξεμπρόστιασε και του δίνει πούλο. Να λυπηθούμε για ποιο λόγο; Που απο το 1996 που βρίσκεται στην πρώτη ομάδα έχει πάρει μόνο ένα νταμπλ; Που έχουμε βιώσει μαζί του τις μεγαλύτερες λύπες και ξεφτύλες; Έχει και αυτος το μερίδιο του...

Είναι καθαρό δείγμα βαρδινογιαννισμού που σε εμπνέει μιζέρια ,απαισιοδοξία και ηττοπάθεια. Εμείς τέτοιους παίκτες δεν τους θέλουμε ,όσο σκληρό κι αν ακούγεται. Θέλουμε παίκτες νικητές και ο Γκούμας δεν είναι.

Ούτε σημαία είναι ,ούτε διάφορα άλλα βαρυσήμαντα επίθετα που τον χαρακτηρίζουν οι δημοσιογράφοι. Σημαία είναι ο Αλβέρτης ,η Ντουμιτρέσκου...ο Γκούμας όχι!

Ας πάει στην ευχή του θεού κι ας μας χαρακτηρίσουν κάποιοι ως αχάριστους. Καλύτερα αχάριστοι ,παρά μαλάκες.

Και δεν είναι μόνο ο Γκούμας στο ποδοσφαιρικό τμήμα που θεωρεί τον Παναθηναικό τσιφλίκι του...ε Γιωργάκη;

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου