ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ...ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;


Όπως είχαμε προτείνει πριν 1 εβδομάδα ,δηλαδή να μοιραστούν τα τμήματα του ερασιτέχνη σε επιχειρηματίες ώστε να υπάρχει ξεχωριστή χρηματοδότηση ,έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα είναι η νέα μορφή του ερασιτέχνη.


Η 3μελής επιτροπή που έχει συσταθεί ,ψάχνει για επιχειρηματίες που θέλουν είτε να βάλουν λεφτά στον ερασιτέχνη ,είτε να αναλάβουν εξ ολοκλήρου κάποιο τμήμα. Το σκεπτικό αυτό ,είναι σωστό και μακάρι να πάρει σάρκα και οστά.

ΟΜΩΣ πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστεί ποια θα είναι η παρουσία των Γιαννακόπουλων στον ερασιτέχνη ,διότι μέχρι στιγμής μόνο μισα δήλωση έχουμε και κατά δεύτερον ποια θα είναι η επιλογή των προσώπων που θα χρηματοδοτήσουν τα τμήματα. Και φυσικά αναφερόμαστε στον Τζίγγερ επειδή ακούγεται έντονα πως θα μπει στον ερασιτέχνη και συγκεκριμένα στο πόλο. Η στάση μας είναι απόλυτη και κατηγορηματική !Κάναμε τόσα χρόνια να τους διώξουμε απο την παε και τώρα θα τους βάλουμε στον ερασιτέχνη ,στην καρδιά του Συλλόγου; Έχουν ποτίσει με αρκετή μιζέρια το ποδόσφαιρο ,δεν είναι ανάγκη να αναπτυχθούν και σε άλλα τμήματα!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Και είμαστε σίγουροι πως ούτε οι Γιαννακοπουλαίοι θα το αφήσουν έτσι στην τύχη του το θέμα. Τόσα χρόνια δεν ανοίγαν τις πόρτες διότι φοβόντουσαν μια πιθανή είσοδο των Βαρδινογιάννηδων και τώρα θα τους αφήσουν έτσι απλά ; Δεν το νομίζουμε..

Μπορεί να έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια οι Βαρδινογιάννηδες αλλά είμαστε πεπεισμένοι απο εμπειρίες παλαιότερων ετών πως δεν πρόκειται να βοηθήσουν το Σύλλογο.

Ελπίζουμε τα υπόλοιπα τμήματα να βρουν χρηματοδότες και ο ερασιτέχνης του χρόνου να σαρώσει...


ΥΣ: Πλύτας και Τζίγγερ μαζί...; Μα δεν κολλάει ρε παιδιά..

Σχόλια