Α ΡΕ ΚΥΡΙΑΖΑΚΟ..

Σε...κομπλεξικές δηλώσεις προέβει ο πρώην παίκτης μας Κυριάζης ,ο οποίος έφυγε απο την ομάδα λόγω Λεώνη. Ή μάλλον τον έδιωξε με τον τρόπο του ο Λεώνης. Και ότι δεν είχανε καλές σχέσεις ήταν γνωστό. Όμως ότι θα έβγζε τέτοιο κόμπλεξ και απέναντι στην ομάδα μας δεν το περιμέναμε.


Εντάξει ,λογικό είναι πήγε στον γαύρο και θέλει να γλείψει τους οπαδούς (μπορεί να μην γλύφεις εκεί που έφτυνες αλλά δεν αποτελεί και εμπόδιο να γλύφεις γενικά..) αλλά σε τέτοιο βαθμό που κρίνεται ως γελοίος και κομπλεξικός!

Εμείς θέλουμε να σταθούμε όμως στο πιο ουσιαστικό μέρος των δηλώσεων του ,που έχει να κάνει με την νοοτροπία που κυριαρχούσε στην ομάδα μας. Βέβαια δεν περιμέναμε τον κυριαζή για να το μάθουμε αλλά οι δηλώσεις του λειτουργούν ως ένα μέσο επιβεβαίωσης για το τι χάλι επικρατούσε στην ομάδα. Μιλάει λοιπόν πως υπήρχαν παίκτες που λειτουργούσαν ως δημόσιοι υπάλληλοι και το όλο κλίμα παρέπεμπε σε τμήμα δημοσίου. Φανταστείτε δηλαδή τι αναρχία μπορεί να επικρατούσε εκεί μέσα. Το καταλαβαίναμε εμείς όταν παίζανε σε αγώνες ,φανταστείτε στις προπονήσεις τι θα γινόταν.

Έτσι εξηγείται και η παραίτηση που είχε υποβάλλει ο Λεώνης στα μέσα της χρονιάς. Και την συγκεκριμένη κατάσταση την δημιουργούν οι Ελληνες παίκτες και είμαστε σίγουροι .Για αυτό ,ο Λεώνης πρέπει να διώξει κόσμο χωρίς συναισθηματισμούς και τα σχετικά και μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας ώστε του χρόνου να είμαστε πάλι πρώτοι.

Σχόλια