TAΛΕΝΤΟ ΕΧΕΙ ,ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ


Ο εικονιζόμενος χθες έδωσε για ακόμη μια φορά ,έναν πολύ καλό λόγο για να μην τον θέλουμε του χρόνου στην ομάδα. Καταρχάς να πούμε πως οι κινήσεις της παε θα κριθούν επιτυγχημένες ,πρώτα απο αυτούς που θα διώξει και εξηγούμαστε. Τόσα χρόνια στην ομάδα υπάρχει ένα κλίμα που δεν βοηθάει για πρωταθλητισμό και ξεκίναγε απο το κεφάλι (ιδιοκτησία) και πλέον έχει φτάσει στα πόδια (παίκτες) .Μέχρι την Ριζούπολη το χαρακτηρίζαμε ηττοπάθεια ,τα τελευταία χρόνια μιζέρια. Ό,τι και να ναι ,σίγουρα δεν βοηθάει. Έχουμε να κάνουμε με παίκτες που δεν είναι εππαγγελματίες ,που δεν σέβοντε τα λεφτά που παίρνουν και τον κόσμο που έρχεται να τους δει. Παίκτες που διαλέγουν ματς και δεν αγωνίζοντε σε όλα με το ίδιο πάθος.

Κλασσικό παράδειγμα ο -τουλάχιστον- προκλητικός Βαγγέλης Μάτζιος ,ο οποίος ήρθε επι εποχή Μαλεζάνι σαν το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας ,σαν το φορ της επόμενης δεκαετίας. Το μόνο που θυμόμαστε απο την 4ετή πορεία του στην ομάδα είναι τα γκολ με την Βέρντερ και τίποτα άλλο. Ο συγκεκριμένος ...ταλντούχος παίκτης ,έχει αποδείξει τόσα χρόνια πως έχει μπόλικο ταλέντο αλλά δεν ξέρει πως να το εξασκεί και να το εκμεταλλεύεται.

Στο χθεσινό ματς με την αεκ ,δεν πήρε πάνω απο 2 κεφαλιές (και πολλές λέμε) ,δεν πήγαινε με πάθος σε καμία κόντρα και γενικώς μας έδινε την εντύπωση πως βαριόταν .Βασικά ποια εντύπωση ,ο τύπος βαριόταν και απλώς έκανε αγγαρεία. Φτάσαμε μέχρι και στο σημείο να δούμε να του παίρνει κεφαλία ο...κατα 3 κεφάλια κοντύτερος Νίκος Γεωργέας!! Αυτό κι αν αποτελεί ξεφτύλα..

Και για να μην φαινόμαστε εμπαθείς ο Παναθηναικός έχει μπόλικους τέτοιου είδους παίκτες και η μόνη λύση είναι το καλοκαίρι να απαλλαγεί απο την παρουσία τους. Και την αρχή να την κάνει ο Βαγγελάκης ..

Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε αιώνια ταλέντα στην ομάδα και να ταλαιπωρούμαστε απο αυτά για τα επόμενα χρόνια. Η ομάδα μας χρειάζεται έτοιμους παίκτες που να μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό και ΚΥΡΙΩΣ να μην σνομπάρουν ματς!


ΥΣ: Και την λύση την έχουμε έτοιμη ,να πάει να βρει τον φιλο του ,τον Τζιώλη με μόνη ευχή να μην τους ξαναδούμε στην ομάδα μας..

Σχόλια