EYTYXΩΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...


Έστω και στο tie break η ομάδα μας πήρε την νίκη απο τον γαύρο στην γλυφάδα και ελπίζει ακομη για το πρωτάθλημα με διπλο στου ρέντη. Αν και ξεκίνησε σαν...τις εμφανίσεις των προηγούμενων δύο τελικών ,στα μέσα του 2ου σετ η ομάδα του Λεώνη θυμήθηκε πως κάτι πρέπει να διεκδικήσει και έπαιξε πιο ψυχωμένα για την νίκη.

Η κατάσταση πλέον είναι στο χέρι τους για να αλλάξει και ΜΟΝΟ απο αυτούς εξαρτάται αν η σειρά θα έρθει ξανά στην γλυφάδα ή θα χάσουν ακόμη έναν τίτλο. Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε ικανοποιημένοι απο την σημερινή εμφάνιση ,καθώς η ομάδα ,μας έχει δείξει πως έχει πολύ υψηλότερες δυνατότητες απο αυτες που παρουσιάζει στους τελικούς. Όμως είμαστε αισιόδοξοι πως η σημερινή νίκη θα τονώσει την ψυχολογία τους και θα τους πεισμώσει ,ώστε να τα δώσουν όλα την πέμπτη και να μην χαρίσουν ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Το μόνο που τους ζητάμε είναι να παίξουν με ψυχή και να αποδώσουν αυτο που μπορούν. Στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ παίζουν και πρέπει δείξουν πως αξίζουν να βρίσκοντε στην ομάδα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος!!

Το γήπεδο ήταν μισοάδειο μιας και ο κόσμος είτε πήγε στο αεροδρόμιο να υποδεχτεί τους θριαμβευτές του Βερολίνου ,είτε έχει ξενερώσει με τις εμφανίσεις της ομάδας. Όπως και να χει ΑΝ την έπτη πάρουμε το διπλό ,ΤΟΤΕ στο επόμενο στην γλυφάδα πρέπει να επικρατεί χαμός και να μην τους αφήσουμε περιθώρια!!


Τα σετ: 14-25, 26-24, 25-21, 18-25, 16-14.

Σχόλια