EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΒΛΑΣΣΗΣ... (;)


Τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Βλάσση Σταθοκοστώπουλο να επιστρέφει πάλι με ενεργό ρόλο στον Σύλλογο και συγκεκριμένα αναλαμβάνοντας το ανδρικό βόλλευ και όχι μόνο.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία πως οι σχέσεις του με τον Θανάση έχουν βελτιωθεί και πως έχουν συμφωνήσει σε θέματα ,που αποτέλεσαν αφορμές το προηγούμενο καλοκαίρι να αποχωρήσει ο Βλάσσης. Την συγκεκριμένη είδηση δεν μπορούμε να την επιβεβαιώσουμε ,ούτε το αντίθετο. Βασίζεται σε ρεπορτάζ δημοσιογράφων και δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Στο μόνο που μπορούμε να επισημάνουμε και να μιλήσουμε με βεβαιότητα είναι πως οι δύο άντρες όποτε ερχόντουσαν σε τετ α τετ στα επίσημα του ΟΑΚΑ σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ,αντάλσσαν χειραψίες καθώς είχαν και πολλές φορές ολιγόλεπτους διαλόγους μεταξύ τους. Με ότι αυτό κι αν σημαίνει..


Η συγκεκριμένη είδηση αποκτάει υπόσταση απο την στιγμή που σε περίπου ένα μήνα έχουμε το ΔΣ του ερασιτέχνη και όπως ακούγεται ο Θανασης εχει σκοπό να αποχωρήσει. Αυτό σημαίνει πως αν ο Βλάσσης βάλει υποψηφιότητα είναι σχεδόν σίγουρο πως θα πάρει τα ηνία του ερασιτέχνη. Μην ξεχνάμε πως αυτός ήταν ο κύριος λόγος που απoχώρησε απο το ανδρικό βόλλευ. Αν όλα αυτά ισχύουν θα το μάθουμε στις επόμενες ημέρες. Το μόνο σίγουρο είναι πως μια τέτοια εξέλιξη μόνο καλό θα κάνει στον Σύλλογο ,αφού τον Βλάσση τον ξέρουμε ,έχει δείξει τόσα χρόνια στο ανδρικό βόλλευ τις διαθέσεις του και τον εμπιστευόμαστε. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον Σύλλογο (κι ας τον κατακρίνουν πολύ με την...εγωιστική του ενέργια πέρυσι το καλοκαίρι) ,έχει όρεξη να βάλει λεφτά και θα βοηθήσει σίγουρα τον ερασιτέχνη και θα αποκτήσουμε άλλη δυναμική σε πολλά τμήματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει να υπάρξει ΑΜΕΣΗ εύρεση νέων επιχειρηματιών ,γιατί σίγουρα απο ένα άτομο -όποιο και να είναι αυτό- δεν γίνεται να περιμένουμε πάρα πολλά. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ερασιτέχνη ,που έχει σχεδόν μηδενικά έσοδα.

Τώρα βέβαια ,υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος που λειτουργεί πιο πολύ ως κακή σκέψη στο μυαλό μας αλλά είναι απο guarantee πηγή. Άνθρωπος απο το στενό του περιβάλλον μας ενημέρωσε πως ο Βλάσσης δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί ενεργά με τον Σύλλογο (τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια) ,καθώς απολαμβάνει πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο απότι είχε όταν ήταν πρόεδρος στον ταπ και γενικά έχει σαν προταιρεότητα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή τις δουλειές του που είχε παραμελήσει. Λόγια που ελπίζουμε να μας διαψευσουν ,καθώς...καλώς ή κακώς ο Βλάσσης αποτελεί την πλέον ιδανική λύση για τον Σύλλογο μας!

Σχόλια