ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ...


«Επειδή πολλά έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για το πρόσωπό μου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο ή προσύμφωνο με καμία ομάδα. Είμαι αθλητής του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό μέχρι την τελευταία ημέρα του συμβολαίου μου. Προτεραιότητά μου είναι ο Παναθηναϊκός. Τυχόν προτάσεις που θα έρθουν επειδή λήγει η συνεργασία μου με την ομάδα θα εξεταστούν από εμένα μετά το τέλος του πρωταθλήματος».

Τάδε έφη Ανδρεάδης πριν τον τέταρτο τελικό με τον γαύρο.

Σάββατο 9 Μαίου και μάθαμε πως ο εν λόγω παίκτης συμφώνησε με τον γαύρο και υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Καταρχάς να πούμε πως είμαστε τσαντισμένοι με τον τύπο όχι που πήγε στον γαύρο αλλά την χρονική στιγμή που συμφώνησε με τους πούστηδες. Το ότι πήρε μεταγραφή για το σωματείο της πουστιάς δεν μας ενδιαφέρει καθόλου μιας και ο κ.Ανδρεάδης απέδειξε αυτά τα χρόνια πως τζάμπα θεωρείτο απο τα ταλέντα του ελληνικού βόλλευ ,αφού η βελτίωση του σαν παίκτης ήταν μηδαμινή .Εκτός αυτού ,φέτος μας απέδειξε πως δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό και έτσι η μεταγραφή του στον γαύρο μόνο πρόβλημα δεν μας δημιουργεί. Αν θέλουν οι γαύροι ,έχουμε κι άλλους τέτοιους να πάρουν.

ΟΜΩΣ η χρονική στιγμή που απεφάσισε να υπογράψει συμφωνητικό με τον γαύρο δείχνει πόσο αντιεπαγγελματίας και προδότης είναι. Δεν νοείται η ομάδα σου να παίζει το πρωτάθλημα και εσύ να πας να υπογράφεις στον αντίπαλο σου. Μας θυμίζει εποχές που ο γαύρος στο ποδόσφαιρο έκλεινε τερματοφύλακες που θα αντιμετώπιζαν την τελευταία αγωνιστική (βλ.Μπούτσεκ ,Κατεργιαννάκης) .Και ούτε στο τμήμα είναι ηλίθιοι που δεν τον βάζανε στους τελικούς ,κάτι ξέρανε και αποδείχτηκε πως δεν πέσανε έξω.

Ο συγκεκριμένος αθλητής με την κίνηση αυτή έδειξε πόσο γρήγορα ξεχνάει και πως δεν ξέρει να εκτιμάει ούτε στο ελάχιστο αυτά που του προσέφερε ο Σύλλογος μας. Μας πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα τα βρει μπροστά του και θα καταλάβει πόσο πούστικα φέρθηκε..

Σχόλια