ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ


Η σημερινή νίκη έχει αυτο το κέρδος και τίποτε άλλο ,αφού θα καταντήσει κουραστικό να υπενθυμσουμε πως η χρονιά είναι αποτυγχημένη. Η ομάδα με γκολ του Μουν στο 68 πήρε το διπλό και τώρα πρέπει να πάρει μια νίκη με τον παοκ και τουάχιστον μια ισοπαλία με την αεκ για να κερδίσει την δεύτερη θέση.


Πολλά ενδιαφέροντα γίνανε μετά το ματς ,με τους Ρουκάβινα-Γκαλίνοβιτς να τσακώνοντε (ο θεός και η ψυχή τους ξέρουν το γιατί..) και τον Τεν Κάτε να απαντάει για τις δηλώσεις του captain george. Όσον αφορά το επεισόδιο μεταξύ των παικτών ,μακάρι το ίδιο νεύρο να το δείχνανε στα εύκολα ματσάκια που χάσανε φέτος στο πρωτάθλημα και όχι σε ανούσιες στιγμές. Στην περίπτωση του ροπονητή μας ,ο άνθρωπος δεν παίζει να χει ξαναβιώσει να τον σαμποτάρουν μέσα απο την ίδια του την ομάδα. Το θετικό είναι ότι μίλησε για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού ,το οποίο σημαίνει πως έχει πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις για του χρόνου και θα συνεχίσει. Αλλά επειδή στον Παναθηναικό είμαστε ,όλα να τα περιμένουμε..


ΥΣ: Πολύ καλή για ακόμη μια φορά η παρουσία του Καραγκούνη. Τόσο πάθος όμως στην διάρκεια του πρωταθλήματος δεν το είδαμε. Μήπως του χει πει κανείς πως πρωταρχικός στόχος μας είναι η έξοδος στο champions league και μετά άμα κάτσει το πρωτάθλημα...;

Σχόλια