ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ,ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Βγήκαν στην φόρα οι πρώτες αιτίες που έχασε το ματς απόψε η ολυμπιακάρα. Οι γνωστοί γκρι ευνόησαν για ακόμη μια φορά την ομάδα μας και τους στέρησαν την νίκη.

Επειδή όμως η βλακεία είναι ανίκητη και με έμπειρους παίκτες της συγκεκριμένης κατηγορίας (γαύρους ντε!!) δεν μπορείς να κοντραριστείς θα θέσουμε ΤΡΙΑ πολύ απλά ερωτήματα :


Ο Τσίλντρες (ή όπως αλλιώς λέγεται ο αφάνας..) στο τελευταίο πεντάλεπτο κι ενώ το ματς πήγαινε πόντο-πόντο ,κέρδισε δύο "γκολ-φάουλ" ΣΕ ΚΡΙΣΗΜΑ ΣΗΜΕΙΑ !

Το πρώτο ήταν σε μια φάση που σημειώνει καλάθι και ο Διαμαντίδης προσπαθεί να τον ανακόψει με το χέρι του. Ο αφάνας σημειώνει το καλάθι και παίρνει το φάουλ. Έλα όμως που το χέρι του Μήτσου δεν τον ακούμπησε ποτέ!! Γιατί όπως φάνηκε και απο το replay το χέρι του κινήθηκε παράλληλα και δεν υπήρξε καμια περίπτωση φάουλ!! Κι όμως δώθηκε και ο αγαπημένος μας αντ1 ή μαλλον οι αντικειμενικοί σχολιαστες του δεν κάνανε ούτε μια μικρή παρατήρηση ενώ η φάση ήταν ολοκάθαρη.

Στις τελευταίες επιθέσεις του αγώνα και ενώ προηγούμαστε με 4 ,ο αμερικάνος πάλι βάζει καλάθι και παίρνει και βολή για μια παράβαση που ακόμη αναρρωτιόμαστε πότε και πως έγινε. Ο Περπέρογλου τον τράβηξε στην προσπάθεια του να βάλει το καλάθι. Και πάλι παίξανε επαναλήψεις ,πάλι δεν είδαμε τίποτα γιατί δεν υπήρχε τίποτα ,ΠΑΛΙ οι σχολιαστές δεν αναφέρανε ΤΙΠΟΤΑ!

Και τέλος για την φάση του παπαλουκά που μας έχουν πρήξει. Ακουμπάει ο Σάρας το χέρι του και αν ναι πόσο; Ίσα ίσα για να γίνεται κουβέντα και να υπάρχουν δικαιολογίες μάλλον. Και δεχόμαστε πως υπάρχει φάουλ..ο ρώσσος έκανε πριν βήματα ή όχι;; Και ανάμεσα στις 2 παραβάσεις τι προηγείται χρονικά;; Άρα τι έπρεπε να δοθεί πρώτα;;

Οπότε αύριο θα ξέρουμε και το κλίμα που θα επικρατεί στις εφημερίδες...έτσι για να έχουνε κάτι να πιστεύουν και να μην βλέπουν τα χάλια τους..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/5/09 12:05 μ.μ.

    Gia osous den katalavan ti egiene exthes mpete sto www.fun4all.gr kai o Spanoulis tha sas to exigiesi !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου