ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ...


...δύο σε ένα ,μαζί με το πρωτάθλημα δίναμε και το κύπελλο. Η ομάδα μας αντικειμενικά ,κατάφερε κάτι σπουδαίο και ζήτημα αν το έχει πετύχει άλλος. Έπαιξε σε όσους τελικούς είχε δικαίωμα μέσα σε μια χρονιά (4) και κατάφερε να τους χάσει όλους ,τους τρεις απο αυτούς απο υποδιέστερες ομάδες και με κατεβασμένα τα χέρια. Τι φταίει; Που δεν πήραμε στα σοβαρά τον Λεώνη όταν παραιτήθηκε και μίλησε για ...αντιεπαγγελματίες. Έπρεπε εκείνη την στιγμή να πάρι ο πρόεδρος και ο κόσμος κεφάλια και να τους στείλει σπίτια τους. Αντί για αυτό καθόμασταν και τους δικαιολογουσαμε ,ακόμη και στον τελικό κυπέλλου που χάσαμε απο έναν γαύρο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα επίπεδο κάτω απο εμάς σαν σύνολο.

Σήμερα κάναμε την αναμενόμενη εμφάνιση και χάσαμε με 3-0 και τα κεφάλια σκυμμένα απο το δεύτερο σετ. Εντάξει χάρη στην δαιτησία χάσαμε το πρώτο σετ ΑΛΛΑ πρέπει να πει κάποιος στα καμάρια μας πως αν θέλουν να λέγονται μεγάλοι παίκτες και να πρωταγωνιστούν ΔΕΝ πρέπει να τα παρατάνε απο το πρώτο σετ. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν ,αποδείξανε για τελευταία φορά πως δεν κάνουν για πρωταθλητισμό ,δεν κανουν για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που θέλουμε και ονειρευόμαστε. Έλληνες και ξένοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων το καλοκαίρι πρέπει να πάρουν πούλο με συνοπτικές διαδικασίες.

Και πρώτοι απο όλους Αντράε,Λάππας και Ντεπέστελε. Να κάτσει ο Λεώνης ,να φτάξει ομάδα που να αποτελείται απο παίκτες με αρχίδια και όχι αδελφούλες. Γιατί αδελφή είσαι όταν δεν μπορείς να πάρεις έναν γαμημένο τίτλο σε 4 τελικούς.

Χαρίσαν φέτος το πιο άνετο νταμπλ στην ιστορία του γαύρου ,ένα εύκολο σούπερ καπ στην γριά και χάσανε το ευρωπαικό μέσα στην Αθήνα και με 15.000 κόσμο απο πάνω τους να τους εμψυχώνει. Ε,αυτοι οι παίκτες είναι λίγοι και ανίκανοι.

Απο το 2005 και μετά αντί να έχουμε κατακτήσει 4 πρωταθλήματα ,εχουμε πάρει μόλις 1 και τα υπόλοιπα τα έχουμε χαρίσει στην κυριολεξία!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ (την όποια έδρα τέλος πάντων)

Δεν γίνεται ΟΛΗ η ομάδα σου να στηρίζεται σε έναν παίκτη ,κάποια στιγμή θα σε πάρουν χαμπάρι και θα αρχίσουν να σε γαμάνε.

Δεν νοείται να υπάρχουν αμφιβολιες μέσα στην ομάδα ,ότι παίκτης σου έχει υπογράψει στον γαύρο ενώ δεν έχει τελειώσει ακόμη το πρωτάθλημα.

Δεν μπορεί να έχεις χάσει τόσους τίτλους στην γλυφάδα και φέτος να είσαι πάλι εκεί!!

Όλα αυτά είναι το λιγότερο αστεία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον ,είναι να περιμένουμε σοβαρές ,γρήγορες και πολύ μεγάλες κινήσεις απο την διοίκηση ώστε του χρόνου να μην επιτρέψουμε σε κάνεναν να δικεκδικήσει τίτλο ,τουλάχιστον εγχώριο!


ΥΣ: Αυτή είναι η διαφορά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ κόσμου με τους γαύρους .Παίζει να μην είχαν ξαναγεμίσει ποτέ τους το συγκεκριμένο γήπεδο. Σήμερα όμως που υπήρχε κούπα ,δηλώσανε όλοι φαν του αθλήματος και του σωματείου τους. Για όσους ακόμη προβληματίζοντε και αναρρωτιούντε ...έτσι κι αλλιώς και οι ίδιοι οι γαυροι το έχουν πάρει χαμπάρι!

ΥΣ2: Μακράν το πιο αποτυγχημένο τμήμα την φετινή χρονιά.. Ούτε μια παρουσία σε τελικό ευρωπαικής διοργάνωσης δεν ξεπλαίνει την ξεφτύλα των εγχώριων τελικών..

Σχόλια