Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΝΑΕΙ...

ΟΛΟΙ σεβόμαστε τον Θανάση Γιαννακόπουλο
ΟΛΟΙ τον αγαπάμε και τον ευχαριστούμε για όσα έχει προσφέρει στον Σύλλογο
ΟΛΟΙ νιώθουμε πως είναι ένας απο εμάς
ΟΛΟΙ γνωρίζουμε πως αγαπάει σαν τρελός τον Σύλλογο και τον βοηθάει όπως μπορεί

Με βάση τα παραπάνω ,ζητάμε ΥΠΕΥΘΥΝΑ την αποχώρηση του Θανάση Γιαννακόπουλου απο τον ερασιτέχνη ΜΟΝΟ αν βρεθούν επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να σπαταλήσουν χρόνο και λεφτά για τον Σύλλογο.

Είδαμε όλοι πέρυσι πόσο εύκολο είναι με τα λόγια να χτίζεις παλάτια και να πρωταγωνιστείς όλα σου τα τμήματα .Όπως είδαμε πόσο δύσκολο είναι αυτά τα λόγια να τα κάνεις πράξη και όχι απαραίτητα σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

Και φυσικά αναφερόμαστε στον Ανδρέα Βγενόπουλο και κατ επέκταση στους επιχειρηματίες της πεκ. Κατά ένα περίεργο τρόπο μόλις ο Τζίγγερ ανακοίνωσε την πολυμετοχικότητα ,η πεκ διαλύθηκε και τα λεφτά που θα μπαίνανε στα ερασιτεχνικά τμήματα ,μείνανε στο στόμα του mr Mig. Αναφέρουμε αυτό ως παράδειγμα για να καταλάβουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι να βρεθούν επιχειρηματίες με όρεξη να...χάσουν λεφτά για το καλό του Συλλόγου. Είχαμε τον Βλάσση αλλά απότι φαίνεται μας τελείωσε κι αυτός.

Η μόνη λύση όπως όλα δείχνουν ,είναι ο Θανάσης στην γενική συνέλευση του ερασιτέχνη να κάνει άνοιγμα προς τους επιχειρηματίες που θέλουν να ρίξουν λεφτά ,να αναθέσει υπέυθυνα σε καθένα απο αυτούς κάποιο τμήμα ,να μην κάθεται μόνος του με 5-10 ανθρώπους τριγύρω του και απλά διαμαρτύρεται.

Πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και αν δεν ληφθούν αυτό το καλοκαίρι σκληρές αποφάσεις τότε τα πράγματα απο την προσεχή σαιζόν θα μας κάνουν να σεφτούμε τον Σύλλογο με πολύ λιγότερα τμήματα.

Θέλετε να μιλήσουμε και με παραδείγματα;

Τα ατομικά τμήματα δεν πληρώνοντε και οι αθλητές ζουν ακόμη και με δανεικά. Καταστάσεις τραγικές όταν μιλάμε για έναν Σύλλογο όπως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Στο ανδρικό βόλλευ τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο για τη νέα σαιζόν. Ακόμη κι ο προπονητής μην εκπλαγούμε αν σηκωθεί και φύγει. Όποιον παίκτη είχαμε στη μεταγραφική λίστα έχει καταλήξει στον γαύρο ,παίκτες που είχαμε σίγουρους και στο stand by τους βλέπουμε να απομακρύνοντε και δεν κινείται απολύτως τίποτα στο τμήμα.

Στο γυναικείο βόλλευ ,οι αποφάσεις θα παρθούν όταν γίνει το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη ,δηλαδή τέλη ιουνίου . Όταν οι υπόλοιπες ομάδες θα κλείνουν τα ρόστερ τους ,εμείς δεν θα ξέρουμε ακόμη με τι μπάτζετ θα κατεβούμε και ποιες θα κρατήσουμε.

Στο γυναικείο μπάσκετ Κωστάκη και Θορν αποτελούν παρελθόν και με μόνη σίγουρη για του χρόνου την Νικολαίδου.

Στο πόλο ακόμη και με την τρομερή φετινή πορεία οι παίκτες μας πολλές φορές δεν πληρώνοντε κανονικά και ο Κώστας Δήμου έχει ξεχαστεί..

Όπως καταλαβένετε δεν θέλει και πολύ για να βαρέσει ο ερασιτέχνης διάλυση!

ΟΛΑ κρίνοντε απο τον Θανάση και μόνο!

Σχόλια