ΤΡΙΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ...


Τέλος στο σερί νικων μας στο πρωτάθλημα έβαλε η Χίος όπου μας νίκησε στο ομώνυμο νησί με 11-10. Ένα αποτέλεσμα που μας ρίχνει στην τρίτη θέση και μας βάζει στην διαδικασία της πρώτης φάση των play off όπου θα αντιμετωπίσουμε την Βουλιαγμένη με πλεονέκτημα έδρας ,με την πρόκριση να κρίνεται στις 2 νίκες.

Δυστιχώς ,αν και η παρουσία των παιδιών απο το νησί της Χίου αλλά και της Σύρου (!!) ήταν συγκλονιστική, δεν κατάφερε να συνδιαστεί με νίκη αφού η ομάδα μας δεν άντεξε στο ιδαίτερα σκληρό συγκρτημα της Χίου. Αυτη η ήττα σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την επιτυχημένη φετινή πορεία. Απλώς αφήνει μια πικρή γεύση που δεν κρατήσαμε την δεύτερη θέση και να αντιμεωπίσουμε τον Πανιώνιο με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά.

Όπως και να χει ,με είσοδο μας στα ημιτελικά εξασφαλίζουμε συμμετοχή για του χρόνου στην Ευρώπη. Ελπίζουμε να γλυκαθεί και η διοίκηση του ερασιτέχνη και να σπρώξει λεφτά το καλοκαίρι.

Τα play off ξεκινάνε 15 Μαίου.


ΥΣ: Η φώτο είναι απο το board των greenwebfans .Για να καταλάβετε κάποια άτομα πόσο αγαπάνε τον Σύλλογο και δημιουργούν αυτο το αποτέλεσμα.

Σχόλια