ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ...



Μέσα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα ,είχαμε δυστιχώς και το συμβάν με την φωτοβολίδα που έσκισε το δίχτυ και έπεσε στον πάγκο του γαύρου. Ακολουθήσαν δηλώσεις και κριτικές που αναφέρονταν στον κόσμο και αυτό ήταν μέιστο λάθος. Πιο πολύ όμως μας πείραξε η δήλωση του Ζοτς ,γιατί είναι ένας αποεμάς και τον αγαπάμε .Είναι άσχημο και άδικο να στιγματίζεται μια φοβερή παρουσία απο ένα λάθος και να στολίζεται ο κόσμος με επίθετα. Γνωρίζουμε πως ο Ζοτς αντιλαμβάνεται ότι τέτοια περιστατικά δεν πρέπει να χρεώνοντε στο σύνολο του κόσμου αλλά στο τέλος οι εντυπώσεις μένουν και αυτό που συνέβη χθες ήταν άδικο.

Άδικο γιατί έγινε αρχικά η μαλακία με την φωτοβολίδα που έσκισε το δίχτυ ,άδικο όμως που πήρε και ο πάγκος τουγαύρου φωτιά μιας και οι έξυπνοι γαύροι πήγαν να την σταματήσουν βάζοντας απο πάνω την τσάντα με τις φόρμες με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά.

Ευθύνες φυσικά έχουμε κι εμείς που επιτρέπουμε σε έναν βλάκα να μας στιγματίζει και να απειλούμαστε με τιμωρία της έδρας. Όπως είπαμε δυστιχώς οι εντυπώσεις μένουν κι ας είναι άδικο..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/5/09 8:26 μ.μ.

    Ε οχι να τα βάλουμε με τον Ζοτς επείδη κάποιοι γουστάρουν μανούρα με φωτοβολίδες στα κεφάλια των παικτών! 'Εχει 100% δίκιο. Την ώρα που σου προσφέρει γαύρο στο πιάτο με +20 πόντους στο κεφάλι, τι σκατά κερδίζει ο ηλίθιος με τη φωτοβολίδα! Έχει κάνει παίκτες αξίας πολλών εκατ. ευρώ στρατιώτες στο όνομα του Παναθηναικου! Δεν το καταλαβαίνει το ξερό μας το κεφάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρφανώς και εν τα βάλαμε με τον Ζοτς ,αυτο έλειπε!

    Απλώς είναι άδικο που μείνανε οι εντυπώσεις απο μια μαλακισμένη στιγμή. Τέλος πάντων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/5/09 3:33 μ.μ.

    http://www.sport-fm.gr/article/178450

    diavaste to ar8ro tou karkiniari k sxoliaste....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου