ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ!


Με μια ανακοίνωση σχετικά με το αυριανό ματς ,οι Αγγελοπουλαίοι δικαιώνουν απόλυτα το Panathinaikos Press με τα λεγόμενα τους και ελπίζουμε σε ...ανάλογη συνέχεια.

Δηλώνουν ξεκάθαρα πως ο πύρινος λαός της ολυμπιακάρας θα πρέπει να στηρίξει αύριο την ομαδάρα τους ώστε να μας νικήσουν και να έρθουν στο οακα για να μας ξανανικήσουν και στον πέμπτο τελικό στο σεφ να μας πάρουν το πρωτάθλημα με ταπεινωτικό τρόπο. Και με τα λεγόμενα τους άφησαν να εννοηθεί πως θα συνεχίζουν να στηρίζουν τον μεγάλο αυτό σύλλογο ,με βασικά και κύρια χαρακτηριστικά την ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ.

Βέβαια στην ανακοίνωση λέτε και μερικά ψεμματάκια που όμως δεν μας ενοχλούν μιας και φανταζόμαστε πόσο πόνο και οργή νιώθετε που δεν μπορείτε με τίποτα να μας ξεπεράσετε. Λέτε για αλλοίωση του πρώτου τελικού...απλά ξανακοιτάξτε την τελευταία φάση και τα βήματα του ρώσου...και τα χαρτομάντηλα δώρο απο εμάς!

Τέλος ,λέτε κι άλλο ένα μικρό ψέμα που όμως παράλληλα ακυρώνει τις χρόνιες προσπάθειες των τραμπούκων σας ,μιας και αποκαλύπτετε πως ολυμπιακάρα και βια είναι αντίθετες έννοιες. Εντάξει ,εμάς δεν μας υπολογίσατε ,αλλά τους ίδιους σας τους οπαδούς; Τόσες προσπάθειες έχουν κάνει για να φαίνοντε σκληροί και...άντρες ..κι εσείς τους ακυρώνετε με αυτόν τον τρόπο;; Ντροπή...


ΥΣ: Μην ξεχνιόμαστε μόνο ,Γιανάκης και Μπουρούσης κλειστά συμβόλαια για την επόμενη δεκαετία..

ΥΣ2: Αναλυτικά η ιστορική ανακοίνωση:

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια να φέρουμε το μπάσκετ της Ολυμπιακάρας ξανά στην κορυφή. Εκεί που του αξίζει. Φέτος η ομάδα προκρίθηκε στο Final Four του Βερολίνου και έκανε το ιστορικό ρεκόρ νικών, 25-1, τερματίζοντας στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Μετά την αλλοίωση του αποτελέσματος του πρώτου τελικού, φτάσαμε στην ατυχή εμφάνιση του δεύτερου τελικού.

Προβληματιστήκαμε κι εμείς, όσο τα εκατομμύρια των φιλάθλων της Ολυμπιακάρας, με την κατώτερη των δυνατοτήτων της, εικόνα της ομάδας μας τη Δευτέρα το βράδυ. Παρόλα αυτά δεν το βάζουμε κάτω, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την ομάδα και πιστεύουμε ότι αύριο το βράδυ με την υποστήριξη του κόσμου που θα βρεθεί στο γήπεδο για να φωνάξει ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ και τίποτε άλλο, θα νικήσουμε και θα πάμε πάλι τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Ενώ λοιπόν η ομάδα, μας χρειάζεται όλους ενωμένους δίπλα της, οι γνωστές, «γαύρικες» και μη, φωνές προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο μας να πιστέψει ότι αύριο πρέπει να γίνει λαϊκό δικαστήριο στο ΣΕΦ. Αύριο θα είμαστε ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα, ώστε να αγωνιστεί σύμφωνα με την πραγματική της αξία και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στους αγωνιστικούς χώρους, εκεί όπου άλλωστε πρέπει να κρίνονται οι τίτλοι. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή δεν έχει θέση στην Ολυμπιακάρα που ονειρευόμαστε.
Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος».

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου