ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΘΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;


NovaSport fm ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ένας σταθμός που είναι αντικειμενικός και ΔΥΣΤΙΧΩΣ έχει την μεγαλύτερη ακροαματικότητα. Όσοι είναι έστω και λίγο υποψιασμένοι ξέρουν πολύ καλά αυτός ο σταθμός (και κατ επέκταση εφημερίδα,περιοδικό) τι πρεσβεύει και τι προπαγάνδα αναπαράγει εναντίον του Συλλόγου μας.

Κώστας Νικολακόπουλος ,ένας απο τους μεγαλύτερους καραγκιόζηδες -αν όχι ο μεγαλύτερος- που έχουν δει ποτέ τα μάτια μας. Ακούστε λοιπόν αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ και δείτε αυτοί οι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ του σταθμού και του site τι κείμενο δημοσιεύσαν..

Τώρα, με αυτό τον τίτλο είστε προϊδεασμένοι να σας γράψω ότι αν ήμουν Αγγελόπουλος θα έπαιρνα ξέρω γω την ΠΑΕ η, κάτι τέτοιο. Όχι ρε αδέλφια. Οι άνθρωποι έχουν βάλει 40 εκατομμύρια Ευρώ στον Ολυμπιακό (στο μπάσκετ), θα τους πως εγώ τι θα κάνουν; Απλά άκουσα ένα φιλαράκι, άρρωστο Ολυμπιακό-και άρρωστο αντιΠαναθηναϊκό…-και μου ήρθε τώρα να γράψω τι μου είπε, γιατί με έβαλε σε…σκέψεις. Ως Ολυμπιακό ρε παιδί μου. Τι μου είπε; «Αν εγώ ήμουν Αγγελόπουλος, θα καθόμουν να σκεφτώ, αν ακόμη μπορώ να πάρω το πρωτάθλημα. Μπορώ; Μπαίνω στον τρίτο τελικό και τα δίνω όλα. Κι ό,τι γίνει μετά στο τέταρτο παιχνίδι μέσα στο ΣΕΦ… Εάν, όμως, δεν πίστευα ότι μπορώ να πάρω το πρωτάθλημα, και το πιο πιθανό είναι να μην το πίστευα, θα έκανα το άλλο… Θα έμπαινα στον τρίτο τελικό, θα τα έδινα όλα μπροστά στον κόσμο μου και στο τέλος θα καθόμουν να χάσω! Ναι, ρε αδελφέ να χάσω. Να πάρει το πρωτάθλημα ο βάζελος μέσα στο ΣΕΦ. Να παίρνει το πρωτάθλημα και να μην μπορεί να πανηγυρίσει! Που να πανηγυρίσει; Στο ΣΕΦ; Τρέχοντας θα φεύγουν για τα αποδυτήρια με τις πετσέτες στα κεφάλια, όπως κάνει κάθε φιλοξενούμενος σε κάθε τελικό… Να μην του δώσω του Παναθηναϊκού τη χαρά να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ. Με τα παιδάκια να βλέπουν στην τηλεόραση πανηγύρια των παικτών με την πράσινη φανέλα και τους παίκτες με την κόκκινη φανέλα να φεύγουν σκυμμένοι… Ας το πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μόνοι τους στο ΟΑΚΑ. Αλλά δεν θα το δείχνει η τηλεόραση ότι πανηγύρισαν με νίκη επί του Ολυμπιακού. Να μην το βλέπουν τα νέα παιδάκια, που πρέπει να είναι γαβράκια…. Να κάνουν ένα φιλικό στο ΟΑΚΑ και να το πανηγυρίσουν μόνοι τους»…

ΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ;;

Αυτό το κείμενο δημοσίευσαν ,αυτό το κείμενο απο έναν σταθμό που υποτίθεται αγωνίζεται για την καταπολέμηση της βίας ,που υποτίθεται πρεσβεύει το αθλητικό ιδεώδες ,που υποτίθεται είναι αντικειμενικό!!

Και φυσικά δεν φταίει ο τυχάρπαστος δημοσιοκάφρος ,αυτος πάσχει απο μαλάκυνση στον εγκέφαλο. Αυτοί οι μαλάκες όμως στο site αυτο δεν ντρέπονται;; Ή μήπως δεν καταλαβαίνουν πως με τέτοιες κινήσεις υποστηρίζουν οποιαδήποτε μορφή βίας θα υπάρξει την πέμπτη το βράδυ;;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ...ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ..


ΥΣ: Είπαμε ,το κόμπλεξ που θα βγει ,θα είναι πολύ μεγάλο και έχουμε ακόμη να δούμε πολλά..

ΥΣ2: Στείλτε παντού το συγκεκριμένο άρθρο για να καταλάβουν και οι τελευταίοι πόσο κακό κάνουν στα μυαλά τους που ακούνε ακόμη αυτόν τον σταθμό. Στείλτε το παντού για να καταλάβουν όλοι ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να είναι ΄νας άνθρωπος και πόσο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ!!

http://www.sport-fm.gr/article/178450

ΥΣ3: Ευχαριστούμε τον...ανώνυμο φίλο που μας εστειλε το συγκεκριμένο link .Με την βοήθεια σας να δημοσιεύουμε κάθε είδους προπαγάνδα .

Σχόλια