ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ...






Κατα την γνώμη μας ο πιο σωστός τίτλος μιας και θέλουμε να δώσουμε τα εύσημα και στις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν σήμερα .Στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που έπαιξε όπως έπρεπε ,ταπείνωσε τον αντίπαλο του και φτάνει στο δεύτερο triple crown της ιστορίας του μέσα σε μόλις 3 χρόνια .Και στην ολυμπιακάρα γιατί έχει αποδείξει πως όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται όλο και καλύτερη πουτάνα. Και μάλιστα πουτάνα με απαιτήσεις και...υποσχέσεις!!


Για το ματς τι να πούμε; Οι γαύροι απο την προθέρμανση φάνηκε πόσο πολύ το πίστευαν το ματς και μόλις ξεκίνησε μας απέδειξαν για ακόμη φορά γιατί (αυτο)αποκαλούντε ως οι καλύτεροι...91-64 τελείωσε το σημερινό μαρτύριο και ραντεβού την πέμπτη; την παρασκευή; Σημασία δεν έχει μιας και το αποτέλεσμα είναι γνωστό..

Το γήπεδο ήταν τίγκα και τσίτα στην καύλα και όσο και να λένε ο κόσμος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ,σεβάστηκε τους πρωταθλητές Ευρώπης αλλά δυστιχώς συνέβη μια μαλακία που αμαύρωσε όλη την εικόνα με το καπνογόνο. Δυστιχώς μαλακία αλλά ο κόσμος συνολικά ήταν άψογος και θα μας επιτρέψετε να διαφωνίσουμε με τον μέγιστο Ζέλικο.

Τώρα όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε. Η ουσία είναι πως τους τελειώσαμε χωρίς να παίζει φουλ Διαμαντίδης και Σάρας και με τον Ζοτς στο τέλος να τους λυπάται.

Ραντεβού στο εξοχικό για τον επίλογο του ωραίου σας παραμυθιού...


ΥΣ: Κρίμα ρε μπουρούση ,πραγματικά κρίμα για την ομαδάρα σου. Πάντως εσύ υπερπαίκτη μια χαρά έπαιξες!

ΥΣ2: Φωτογραφίες και βίντεο θα παίξουν σήμερα αλλά και αύριο!

ΥΣ3: Μάθαμε πως εξαγριωμένα πρόβατα περίμεναν στο κοτέτσι του ρέντη να κράξουν την ολυμπιακάρα, ρε τι είπαμε; ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΣ4: Έρχοντε παρακείμενα...κρατηθείτε!!

Σχόλια