Α ΡΕ ...ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ



Το ότι ο ΣΚΑΙ έκανε απαράδεκτες μεταδόσεις το ξέραμε ,ότι στεναχωρηθήκανε απίστευτα με την νίκη της Παρασκευής το καταλάβαμε αμέσως μετά το ματς ,όμως ότι θα φτάνανε στο σημείο να προσβάλλουν τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που πέρασε ποτέ απο τα ευρωπαικά γήπεδα μέσα απο μια ερώτηση ενός ...κακομοίρη δημοσιογράφου δεν το περιμέναμε.

Ενώ λοιπόν το πιο πετγχημένο τμήμα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού γιόρταζε τον 5ο του ευρωπαικό τίτλο ο κ.Καρμοίρης θεώρησε σωστό να επικεντρωθεί στις μπιχτές που πέταξε ο Ζοτς για την απαράδεκτη διαιτησία του τελικού και όχι σε κάτι πιο...του κλίματος που επικρατούσε. Φαίνεται όμως πως άλλες συνθήκες μίζερες επικρατουσαν στην ψυχούλα του εν λόγω δημοσιογράφου μετά την ξενέρα της Παρασκευής. Έτσι σαν αποτέλεσμα είχαμε την αυθόρμητη αντίδραση του Ζοτς να του τα χώσει και να τον γράψει στα μεγαλειώδη παπάρια του.

Μαγκιά του Ζοτς και παράδειγμα προς όλους τους ανθρώπους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ που έρχοντε σε επαφή με τέτοιους δημοσιογράφους η σημερινή του αντίδραση.

Το βίντεο τα λέει όλα απο μόνο του..

Σχόλια