ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!



Πολλοί το θεωρούν ως πισογύρισμα να πάρουμε αυτούς που διωξαμε. Στην ουσία κανέναν τους δεν διώξαμε ,ο άχρηστος τους άφησε να φύγουν και η ομάδα έχασε την ποιότητα που προσέφεραν οι δύο παίκτες στην ομάδα. Αφήστε που πιστεύουμε πως και κάτι μας χρωστάνε ,κάτι που δεν ολοκληρωσαν στην προηγούμενη τους θητεία...


Ο Τζίγγερ απεχώρησε απο το ΔΣ ,άρα και νομικά δεν έχει κανένα δικαίωμα λόγου και άσκησης βέτου για τους δύο παίκτες. Ξέρουμε πολύ καλά πως και οι δύο τον είχαν πάει στα δικαστήρια με τον ένα μάλιστα να δηλώσει στο Ελ.Βενιζέλος 3 καλοκαίρια πριν πως... "εγώ αυτούς τους πούστηδες να τους πείτε πως τους γαμάω" ,οπότε φανταζόμαστε όλοι τους λόγους που δεν τους ήθελε ξανά στην ομάδα. Δεν αποκλείεται βέβαια να έβαλε όρους στο ΔΣ της Πέμπτης για τους 2 παίκτες ώστε να κάνει πίσω στο θέμα του προπονητή .Σενάριο που δεν το πολυπιστεύουμε..

Απο την στιγμή όμως που αποτελεί παρελθόν απο το ΔΣ και έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές επαναπροσέγγισης με τους παίκτες και με τους 2 να γουστάρουν να γυρίσουν στην ομάδα ,δεν μένει κάτι άλλο απο το να τελειώσει τα θέματα ο Πατέρας και να τους ανακοινώσει!


ΥΣ: Ειδικά για τον Κυργιάκο..

Σχόλια