ΚΟΜΒΙΚΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ...


Κάποιοι έχουν προλάβει να το χαρακτηρίσουν ακόμη και ιστορικό το ΔΣ της Πέμπτης διότι προβλέπουν οριστική διάσπαση του πολυμετοχικού σχήματος. Εμείς θα μας επιτρέψετε να το χαρακτηρίσουμε απλά κομβικό για την συνέχεια του τμήματος. Σίγουρα θα ειπωθούν πολλά ,θα αιωρηθούν ακόμη περισσότερα και θα πέσουν και μπηχτές .Αλλά τι μπορεί να κρίνει ένα ΔΣ και τι θέσεις θα υποστηρίζει ο καθένας; Εδώ καλά-καλά δεν ξέρουμε ποιοι θά δώσουν το παρών και αν ο κ.Βγενόπουλος αποφασίσει να κάνει δυναμική εμφάνιση στα γραφεία της παε το πρωί της Πέμπτης.


Το τι θα συζητηθεί το ξέρουμε ,ενότητα και κινήσεις καλοκαίριου θα αποτελέσουν τα σημεία διαλόγου και...τριβής. Για ενότητα θα συμφνήσουν όλοι ,για το καλοκαίρι ...θα υπάρξουν οι μεν και οι δε! Ήδη ξέρουμε τις προθέσεις της οικογένειας ,να τελειώσουν τα play off και ύστερα να συζητηθούν τα μεταγραφικά ζητήματα και να οριστεί ένα συγκεκριμένο μπάτζετ. Αυτό που δεν ξέραμε ,είναι -σύμφωνα με ρεπορτάζ του έθνους- πως η οικογένεια θα ζητήσει την απομάκρυνση του Τεν Κάτε ,άρα ένα ακόμη σημείο διαφωνίας με τους υπόλοιπους μιας και οι περισσότεροι έχουν δηλώσει υπέρ της παραμονής του Ολλανδού. Ερωτηματικό παραμένει η στάση της πλευράς των Γιαννακοπουλαίων.

Δεν ξέρουμε αν το ΔΣ θα πετύχει τίποτα ,το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν εξελίξεις και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα αποχωρήσει απο το πολυμετοχικό σχήμα. Ακόμη και διαφωνίες σε κρίσημα σημεία να υπάρξουν και να μην βρεθούν λύσεις οι μέτοχοι (τουλάχιστον οι μεγάλοι) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να αποχωρήσουν! Ο καθένας θα κρατήσει εγωιστική στάση και δεν θα κάνει πίσω. Ακόμη και ο κ.Βγενόπουλος που διατυμπανίζει εδώ και μέρες πως αν δεν υπάρξει ομόνοια και ταύτιση απόψεων θα φύγει ,δεν πρόκειται να το κάνει γιατί δεν είναι τόσο απλό και...επιθυμητό απο την μεριά του.

Αυτό που ΔΕΝ πρέπει να συμβεί στο ΔΣ της Πέμπτης είναι να μην περάσουν οι απόψεις της οικογένειας και να μην υπάρξουν συμβιβασμοί στα θέματα του μπάτζετ και προπονητή καθώς έτσι όλα θα τιναχθούν στον αέρα και θα είμαστε πάλι χωρίς τίποτα. Εδώ ,θα παίξει αποφασιστικό ρόλο ο κ.Πατέρας που θα πρέπει να δείξει πυγμή και να επιβάλλει τις απόψεις του για τα συγκεκριμένα ζητήματα που είναι και ορθές.

Μέχρι τότε...καλή δύναμη!

Σχόλια