ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ...


Γράφουμε τόσο καιρό για τα πρωτοσέλιδα των γαυροφυλλάδων που γίνοντε γελοία με τις μη αναφορές τους σε αποτυχίες των τμημάτων τους προβάλοντας άλλα θέματα ,ώστε να χρυσώνουν το χάπι και να αποπροσανατολίζουν τα πρόβατα τους απο την πραγματική είδηση.

Επίσης έχουμε πει πως δεν θέλουμε για κανένα λόγο η εφημερίδα μας ,η ΠΡΑΣΙΝΗ ,να μπαίνει στο ίδιο τριπάκι γιατί ο κόσμος του Παναθηναικού είναι νοήμων και δεν θέλει τέτοιου είδους ηλίθια αντιμετώπiση.

ΔΥΣΤΙΧΩΣ σήμερα η ΠΡΑΣΙΝΗ έπεσε στην παγίδα και όχι μόνο αφιέρωσε μια μικρή γωνίτσα για την απώλεια του τίτλου αλλά μίλησε για διατησία και σχετικά.

Πρώτον ,σαν σωστή και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ εφημερίδα θα έπρεπε σαν κεντρικό θέμα να είχε την κύρια είδηση της ημέρας. Αυτή δεν ήταν άλλη απο την ήττα μας απο τον γαύρο στο ανδρικό βόλλευ. Μια ήττα που επέφερε την απώλεια του τίτλου ,του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος που χαρίζουμε. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν κύριο θέμα αυτό και όχι μια πιθανή μεταγραφική κίνηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα έπρεπε να απέδιδε ευθύνες και όχι να καλύπτει το θέμα κάτω δεξιά στην εφημερίδα.

Δεύτερον ,δεν γίνεται σε κάθε ήττα να ακολουθούμε την τακτική των γαύρων και να λέμε πως φταίει η διαιτησία για να το πιστέψουμε και να αισθανθούμε καλύτερα. Σίγουρα ο διαιτητής έκανε ένα τραγικό λάθος που καθόρισε το πρώτο και πιο κρίσιμο σετ ΑΛΛΑ δεν φταίνε οι διατητές που χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας απο το πρώτο παιχνίδι και όλες τις ήττες στους τελικούς τις κάναμε με κατεβασμένα τα χέρια. Για αυτό φταίνε οι παίκτες και κανείς άλλος.

Τρίτον ,μπορεί στο εσωτερικό της εφημερίδας να γίνεται κριτική στην ομάδα αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει τις εντυπώσεις καλώς ή κακώς τις κερδίζουν τα πρωτοσέλιδα. Και το σημερινό πρωτοσέλιδο δεν μας άρεσε καθόλου. Ακόμη κι αν χάνουμε ,η κύρια είδηση πρέπει να είναι πρώτη και όχι στην κάτω γωνία.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ πρέπει να ξέρει πως οι πωλήσεις δεν έρχονται μόνο απο θριαμβευτικά πρωτοσελιδα ΑΛΛΑ απο αυτά που γίνεται σωστή και αντικειμενική κριτική .Δεν είμαστε γαύροι για να μιλάμε για όποιο άθλημα μας συμφέρει και να ξεχνάμε όσα δεν πάμε καλά!


ΥΣ: Όπως λέμε τα καλά της ΠΡΑΣΙΝΗΣ που είναι πολλά ,έτσι αναφέρουμε και τα κακά. Και μόνος μας σκοπός είναι για να προστατέψουμε την εφημερίδα ,να την δυναμώσουμε μιας και είναι η μοναδική Πράσινη φωνή στα μμε.

ΥΣ2: Η αναφορά στο ανδρικό βόλλευ ,θα χρειαστείτε ζουμ κάτω δεξία για όσους δεν το είδατε!

Σχόλια