ΠΟΥ + ΞΥ ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Δεν θέλουμε να αναφερόμαστε σε δημοσιεύματα άλλων blogs αλλά δυστιχώς ό,τι έχει να κάνει με τον Σύλλογο και νιώθουμε πως υπάρχει προπαγάνδα και λάσπη ,τότε νιώθουμε πως πρέπει να μπούμε στην διαδικασία να απαντήσουμε. Ίσως η απάντηση μας να μην μπορεί να κριθεί ως αντικειμενική ,ίσως να είμαστε απόλυτοι ,ίσως να είμαστε λάθος κι εμείς σε κάποια σημεία,ίσως,ίσως,ίσως..

Ίσως ΟΜΩΣ και η αναφορά του troktikou στο θέμα με τα μπλουζάκια που φορέσανε χθες οι παίκτριες μας να ήτανε το λιγότερο ανεπιτυχής. Και αναφερόμαστε σε ένα blog που καλώς ή κακώς έχει μεγάλη απήχηση και τα δημοσιεύματα του αναπαράγοντε δεξιά κι αριστερά. Για αυτό ,ένας λόγος παραπάνω να κατακρίνουμε το συγκεκριμένο δημοσίευμα που θεώρησε απαράδεκτη την χθεσινή ενέργεια των κοριτσιών μας να φορέσουνε τις συγκεκριμένες μπλούζες.

Θεωρούμε ως μη αξιόπιστο ένα δημοσίευμα που προέρχεται απο ένα blog που απαρτίζεται απο γαύρους και ο άνθρωπος που το έχει ,γράφει στον πρωκταθλητή.
Θεωρούμε τουλάχιστον ηλίθιο να μιλάνε ...αντικειμενικοί γαύροι για χυδαιότητες και αθλητικό ιδεώδες. Αυτοί που έχουν γράψει ιστορία με Ριζούπολες ,δηλητηριασμένα νερά ,μαγνητοφωνημένες κασσέτες ,διατητές ,στημένα ματς κτλ κτλ

Όχι κύριοι ,προφανώς και δεν θίχτηκε κανείς απο τις μπλούζες που φορέσαν τα κορίτσια.
Όπως δήλωσε μάλιστα και η Φερνάντεζ ,τα κορίτσια ξέρανε τι σημαίνει ΤΣΟ+ΛΟ και τις φορέσαν για το ευχαριστώ στον κόσμο.

Λέτε πως αυτες οι παίκτριες προσβάλουν το αθλητικό ιδεώδες ,δεν προάγουν πολιτισμό και άλλες τέτοιες ασυναρτησίες. Εμείς υπενθυμίζουμε πως ΑΥΤΕΣ οι παίκτριες κάνανε γνωστή την Ελλάδα στο συγκεκριμένο άθλημα ,ΑΥΤΕΣ οι παίκτριες φέτος φτάσανε σε τελικό ευρωπαικής διοργάνωσης ,ΑΥΤΕΣ οι παίκτριες τόσα χρόνια είναι κυρίαρχες στον Ελλαδικό χώρο και ΑΥΤΕΣ οι παίκτριες αναβαθμίζουν τον χώρο του αθλήματος με την παρουσία τους και μόνο ,καθώς η αξία τους είναι αναγνωρίσιμη στον Ευρωπαικό χώρο του γυναικείου βόλλευ.

Επειδή το blog σας γαυροκρατείται και έχετε τους περισσότερους αναγνώστες στην χώρα μας ,με συνέπεια ό,τι γράφετε να γίνεται ευρέως γνωστό ,δεν σημαίνει ότι έχετε και το δικαίωμα να κρίνετε αντικειμενικά με γαύρικες σκέψεις ,προπαγανδίζοντας τον Σύλλογο και τις παίκτριες του.

Ο πολιτισμός που δεν υπάρχει στα αθλητικά γήπεδα δεν είναι αποτέλεσμα των χθεσινών t-shirts. Δεν είδαμε να γίνεται θέμα όταν πέρυσι πεταγάνε στου ρέντη προφυλακτικά και άλλα τέτοια. Τότε ήταν μεμονομένα περιστατικά; Ή αυτά τα κάνουνε όλοι;; Γιατί στην Λεωφόρο τέτοιο πράγμα δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ!!

Η βία δημιουργείται απο τους...αντικειμενικούς που πετάνε συνέχεια λάσπη. Εσείς τουλάχιστον μπορείτε να παραδεχτείτ εξαρχής τα φίλαθλα σας συναισθήματα και να μην εμφανίζεστε με δημοσιεύματα για...το καλό του αθλητισμού. Είναι τουλάχιστον γελοίο!


ΥΣ: Λέτε να σταλεί επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού για το χθεσινό συμβάν. Σε ποιον;; Στον Γιάννη Ιαννίδη;; Για ξανασκεφτείτε τι είπατε..

ΥΣ2: ΤΣΟ + ΛΟ ,σημαίνει ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ! Να μαστε καλά ,να τις ξαναφορέσουν και του χρόνου κ.Γκιόλια.

ΥΣ3: Το εν λόγω λινκ: http://troktiko.blogspot.com/2009/05/13_07.html

Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ...

    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ;;;;;;;;;;;;;

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ...

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΡΕΜΠΛ ΡΕ....

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου