BΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...



Μέσα στην γενική αναμπουμπούλα που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την στασιμότητα ενόψει του ΔΣ της Πέμπτης ,δυστυχώς επιβεβαιώσαμε μια είδηση που έγινε προχθές γνωστή απο τα prasinanea.gr .Ο Τζόρβας όντως ζήτησε απο τον Αντωνίου να πάρει μεταγραφή για του χρόνου ,αφού βλέπει πως οι όποιες ελπίδες είχε να πάρει θέση βασικού ,εξανεμείστηκαν στην φετινή σαιζόν. Φέτος αγωνίστηκε σε 8 ματς μεταξύ των οποίων και σε αυτό με την Βέρντερ στο οακα. Οι παρουσίες του όντως κυμάνθηκαν στην μετριότητα και για αυτόν τον λόγο δέχθηκε αυστηρή κριτική με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον πάγκο. Όμως επειδή τον σγκεκριμένο παίκτη τον θέλουμε στην ομάδα και θα είναι έγκλημα να τον αφήσουμε να φύγει ,θα πάρουμε ξεκάθαρη θέση!


Ένας τερματοφύλακας ,για τον οποίον μιλάει με τα καλύτερα λόγια ο πιο μεγάλος έλληνας τερματοφυλακας κ.Οικονομόπουλος ,ένα παιδί που είναι φόλα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και έχει αδιαμφισβήτητο ταλέντο ,είναι το λιγότερο έγκλημα να τον δώσουμε σε άλλη ομάδα. Όντως με τις φετινέ του εμφανίσεις δεν έπεισε ,αλλά ο Γκαλίνοβιτς είναι τόσο καλύτερος του ώστε να δικαιολογούντε οι μόλις 8 παρουσίες του σε ματς της ομάδας; Θυμάται κανείς τα γκολ για τα οποία δέχτηκε έντονη κριτική; Αυτά με τον Ηρακλή μιλάμε στο οακα ,που και για τα 2 φταίει αποκλειστική η άμυνα και συγκεκριμένα ο ...Βυντρίνιο!



Και επειδή έχει γίνι παρόμοιο λάθος στην περίπτωση του Κοτσόλη ,που το παλικάρι αντιμετώπησε ανάλογες συνθήκες ,θα είναι πραγματικά κρίμα να χάσουμε και τον Αλέξη με τον ίδιο τρόπο. Καλώς ή κακώς το παιδί έχει φτάσει 27 χρονών και επιζητάει σταθερότητα στην καριέρα του και λογικό είναι. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ όμως του χει δώσει τις ευκαιρίες που πρέπει; Δεν το νομίζουμε..

Για εμάς η λύση είναι μια :η διοίκηση πρέπει να πάρει μεγάλους παίκτες στην άμυνα ,να την δυναμώσει όσο δεν πάει και ύστερα να δοκιμαστεί ο Τζόρβας και αν δεν κάνει (που δεν το νομίζουμε) ,τότε να ληφθούν και οι ανάλογες αποφάσεις. Δεν πιστεύουμε πως ο Γκαλίνοβιτς είναι καλύτερος του Τζόρβα για κανένα λόγο. Αυτό που χρειάζεται είναι να δοκιμαστεί όπως και όσο πρέπει και πάντα κατα την διάρκεια της προετοιμασίας!


ΥΣ: Όσο για το πόσο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι ,δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη αναφορά!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/5/09 2:02 π.μ.

    Παμε απο το κακο στο χειροτερο εχουμε καποιους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ και παμε να τους διωξουμε και αυτους απο την ομαδα...θα καταστραφουμε τελειως δηλαδη. Δεν ξερω καλος προπονητης μου φαινεται ο Τεν Κατε αλλα απο οτι φαινετε δεν ξερει που πραγματικα βρισκεται. Νταξει μπορει να ρουφιανεβει και ο Γκουμας αλλα εναν τετοιο παικτη τον βαζεις να παιζει για να σταματησει αυτα και γιατι ειναι καλυτερος απο Βυντρα ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου