ANANEΩΝΕΙ Ο ΣΑΡΑΣ...;





Έτοιμη πρόταση έχει η διοίκηση για τον Σάρας για άλλα δύο χρόνια ,ώστε να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους μαζί. Μετά τις αρχηγικές εμφανίσεις που έκανε στο final 4 αλλά και σε όλη την φετινή σαιζόν ,η διοίκηση όπως και όλοι στην ομάδα γουστάρουν να συνεχίζουν να βλέπουν αυτόν τον παικταρά να παίζει με τα πράσινα!

Όπω έχουμε πει αρκετές φορές ,ούτε δημοσιογράφοι είμαστε ,ούτε μας ενδιαφέρει να κάνουμε ρεπορτάζ. Την απόψη μας λέμε και αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο γεγονός για να βρούμε πάτημα και να μιλήσουμε για τον μεγαλύτερο ευρωπαίο αθλητή Σαρούνας Γιασκεβίτσιους.

Η ιστορία ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού του 2007 που όλες οι ...αντικειμενικές γαυροφυλλάδες ανακάλυψαν φλερτ του γαύρου με τον Σάρας και άρχισαν να βομβαρδίζουν με -αν μη τι άλλο- πολύ...γλυκά πρωτοσέλιδα ,μιλώντας για ομάδα όνειρο που χτίζουν οι Αγγελοπουλαίοι ,για τρομερό δίδυμο Σάρας-Ματσιγιάουσκας και όλα τα σχετικά. Κάπου εκεί ξεπετάχτηκε και ο πρωκταθλητής με πρωτοσέλιδο που -δυστιχώς για αυτούς- έμεινε στην ιστορία μιας και οι ...αποκλειστικές πληροφορίες τους έλεγαν πως ο υπερπαίκτης Σάρας έκλεισε στον δαφνοστεφανωμένο και δώστου θριαμβευτικά σχόλια για την διοίκηση και δώστου απειλές για την ομάδα μας πως δεν θα ξαναδούμε τίτλο.

Ύστερα απο λίγες μέρες ο Σάρας ήρθε στην χώρα μας με την Εθνική Λιθουανίας για αγώνες προετοιμασίας ενόψει Eurobasket και στο αεροδρόμιο τον περίμενε μια ...δυσσάρεστη έκπληξη. Όπως προαναφέραμε εκείνες τις μέρες όλα τα μμε παρουσιάζαν ως νέο παίκτη της αρμάδας των Αγγελοπουλαίων τον Σάρας κι έτσι εμφανίστηκς ένας πιτσιρικάς στον χώρο των αφίξεων και του κρέμασε ένα κασκόλ του εφήβου που όπως του το φόρεσε ,έτσι το πέταξε απο πάνω του ο Λιθουανός. Την επόμενη ημέρα ,το παραμύθι έπρεπε να αλλάξει ροή και η εκδοχή που δίνανε όλοι οι...αντικειμεικοί γαύροι ήταν πως απλως δεν ήθελε ακόμη να γίνει γνωστό ,επειδή υπήρχε το τουρνουά και ήθελε να το δημοσιοποιήσει μετά το τέλος του.

Για να μην το κουράζουμε οι Γιαννακοπουλαίοι είχαν προσεγγίσει τον αθληταρά Σάρας ,του είχαν αποσπάσει το ναι του και έτσι φτάσαμε στον Σεπτέμβρη με τον ήλιο να καίει και 3 χιλιάδες οπαδούς μας να τον αποθεώνουν στο αεροδρόμιο με όλες τις σχετικές τιμές!

Η πρώτη χρονιά πέρασε και η αλήθεια είναι πως ο Γιασκεβίτσιους δεν απέδωσε τα αναμενώμενα ή μάλλον η κριτική που δέχτηκε επηρεαζόταν άμεσα με τον αποκλεισμό της ομάδας στην φάση των 16 .Έτσι το επόμενο καλοκαίρι τα παπαγαλάκια άρχισαν να γράφουν πως ο Λιθουανός φεύγει ,πάει στην Ισπανία ,ενώ θέμα ποτέ δεν υπήρχε αφού υπήρχε συμβόλαιο και ΠΟΤΕ ούτε ο παίκτης ,ούτε η ομάδα δεν το αμφισβήτησαν.

Φέτος που ο παικταράς έδεσε με την ομάδα ,μαζί με τον Μήτσο και τον Σπανούλη αποτελούν την καλύτερη 3άδα που έχει περάσει ποτέ απο τα ευρωπαικά γήπεδα ,μας έστειλε με τις τρμερές εμφανίσεις του απένντι στην Σιένα ,στο final 4 ,γάμησε τον γαύρο και την τσκα με απόλυτες εμφανίσεις και πλέον ετοιμάζεται γιατο πρωτάθλημα μέσα στο Σεφ. Η παρουσία του φέτος είναι κάτι περισσότερο απο επιβλητική ,έχει βγάλει τα λεφτά του και μας τρελαίνει ακόμη πεισσότερ με την τρέλα που έχει στα ματς με τον γαύρο.

Το δέσιμο του με τον κόσμο είναι απίστευτο ,οι δηλώσεις του κυμαίνοντε πάντα σε επίπεδα ενθουσιαμού που βρίσκεται στην πατρίδα μας και όλα αυτά συνειγορούν στην παραμονή του στην ομάδα ,καθώς πουθενά καλύτερα να πάει ΔΕΝ υπάρχει!!


ΥΣ: Τον λένε ΓΙΑΣΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ,σας γάμησε στο βερολίνο και...ΘΑΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦ!!

Σχόλια