ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ...


Όχι πως πίστευε κανείς ότι θα ξεχνούσαμε τον τριμέγιστο Ιωάννη Μπουρούση και πρωτοστάτη της προσπάθειας που γίνεται ώστε να επιστρέψει η ολυμπιακάρα στην κορυφή. Ο μεγάλος αυτος παίκτης και τεράστια προσωπικότητα (όπως επισήμανε ο Φιλιπούσσης του αντ1...) στον μικρό τελικό του Βερολίνου μας υποσχέθηκε ραντεβού σε 10 μέρες (δλδ σήμερα) και δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε. Την υπόσχεση του την κράτησε ,έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση που πραγματικά θα ζήλευαν μέγαλοι αστέρες του nba αλλά στο τέλος ερωτοτροπήσαμε στο αθώο και ...άτιτλο κορμάκι του με αποτέλεσμα να μας προσφέρει άλλη μια αξέχαστη στιγμή .

Βέβαια σήμερα μπορεί να μην μας ανανέωσε το ραντεβού του σε κάποια απο τις κάμερες αλλά πιστεύουμε πως θα κάνει το χρέος του την Δευτέρα και θα ναι συνεπής και σωστός επαγγελματίας!

Σε 4 μέρες Μπουρουσάκο...


ΥΣ: Πέρα της πλάκας πάντως είναι να τον λυπάσαι τον συγκεκριμένο.. Τα μόνα που θα χει να θυμάται απο την καριέρα του θα ναι κάτι καλά πεντάλεπτα το πολύ.. ούτε τίτλοι ,ούτε τίποτα..

ΥΣ2: Το παρακάτω βίντεο είναι για να μας θυμίζει γιατί πρέπει τον συγκεκριμένο παίκτη να τον αντιμετωπίζουμε με αγάπη και στοργή..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/5/09 12:04 μ.μ.

    Gia osous den katalavan ti egiene exthes mpete sto www.fun4all.gr kai o Spanoulis tha sas to exigiesi !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου