MONΟΙ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ,ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΧΑΝΕΤΕ...



Η ομάδα μετά απο 3 απόλυτες εμφανίσεις στους ημιτελικούς ,θυμήθηκε σήμερα τον κακό της εαυτό και έδωσε την ευκαιρία στον γαύρο να ελπίζει για πρωτάθλημα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας άμα κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις μέσα στην έδρα μας και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ζητάμε τον τίτλο.

Σήμερα ο γαύρος μπήκε με πάθος να πάρει το ματς και έδειξε πως το ήθελε. Απο την άλλη ,εμείς απλά υπήρχαμε στο γήπεδο και δεν προβάλαμε καμμία αντίσταση για να αποφευχθεί το 0-3. Δεν νοείται να παίζεις σήμερα ένα παιχνίδι που θα σου καθορίσει την χρονιά σου και να κατεβαίνεις στο γήπεδο λες και πας για φιλικό προετοιμασίας.

Απο που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε; Απο τις τρομερές υποδοχές του Στεφάνου ,που κάθε εύκολη άμυνα την έκανε δύσκολη και μπλόκαρε κάθε μας επίθεση ή στην ανυπαρξία των ξένων μας;; Για τον Λάππα τα έχουμε πει ότι είναι λίγος αλλά μέσα στο σύνολο της ομάδας ρε γαμώτο ,μπορεί να βοηθήσει για να νικήσουμε αυτόν τον γαύρο.

Και μιλάμε για έναν γαύρο που σίγουρα δεν είναι καλύτερος μας αλλά παίζει με πιο πολύ πάθος και μας έχει νικήσει δυο φορές μέσα στην Γλυφάδα .

Προφανώς το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη ,όμως τα πράγματα δυσκολεύουν κατά πολύ. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να κάνουμε το διπλό στου ρέντη ,όμως είναι αρκετά δύσκολο να αλλάξει η ψυχολογία. Η ομάδα χρειάζεται απόλυτη εμφάνιση την Πέμπτη στου Ρέντη αλλιώς το πρωτάθλημα θα απομακρυνθεί επικύνδυνα .

Μπορεί να φοβόμασταν πως θα παίξουμε στους τελικούς ,να περιμέναμε μια ενδεχόμενη γκέλα αλλά το μυαλό μας δεν μπορούσε να πάει σε μια τόσο αποκαρδιωτική εμφάνιση. Η ομάδα ουσιαστικά κόντραρε το ματς μόνο στο 3ο σετ ,αφού στα άλλα 2 είμασταν σαν παιδική χαρά. Ίσως να πίστεψαν στο 0-2 πως μπορούν να το γυρίσουν όπως τις προηγούμενες φορές, ίσως να υπερεκτίμησαν τις δυνατότητες τους ,όμως πρέπει να ξέρουν πως σε ένα γήπεδο κατεβαίνουν 2 ομάδες και όχι 1.

Εμείς όπως και να χει θα συνεχίσουμε να έχουμε πίστη στην ομάδα ,γιατί μπορεί να κάνει την ανατροπή αλλά πρέπει ΟΛΟΙ να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν ,με ποιους παίζουν στον τελικό και πως πληρώνοντε πολύ ακριβά για να ανέχεται ο κόσμος τέτοιες εμφανίσεις.


ΥΣ: Πέμπτος χρόνος στην Γλυφάδα ,τρίτη σερί χρονιά που μας κάνουν break ενώ έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Αυτό και μόνο λέει πολλά..

ΥΣ2:Ο κόσμος αρκετός αλλά το γήπεδο πάλι δεν τιγκάρισε..

ΥΣ3: Όσο και να μην τον πάμε ,όσο κι αν μας έχει πληγώσει ,ο παρακάτω τύπος ήταν ο μόνος που είχε πάθος σήμερα και γυάλιζε το μάτι του..

Σχόλια