MHΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ;;


Αυτό το φαινόμενο διάρρευσης πληροφοριών δεν είναι πρωτόγνορο για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό.

Καλώς ή ακώς πάντα υπήρχαν στην ομάδα παπαγαλάκια που μεταφέραν κατά λέξη το τι συμβαίνει στην Παιανία ,ποιος δεν πάει ποιον και όλα τα σχετικά.

Η συγκεκριμένη τακτική έχει φάει πολλούς προπονητές και παίκτες .

Και απότι φαίνεται αυτό το κλίμα και γενικότερα αυτην την κατάσταση κάποιος την συντηρεί όλα αυτά τα χρόνια .Δηλαδή εξυπηρετούντε σκοποί..

Τα χρόνια έχουν περάσει ,η ομάδα έχει αλλάξει προπονητικά επιτελεία ,παίκτες,διοικήσεις ,μόνο ένας παραμένει αγέρωχος στην θέση του. Δεν τον κουνάει τίποτα και κανείς.

Ο Γιαννάκης ο Γκούμας..

Όμως να που ήρθε ο καιρός να αποκτήσουμε ένα σοβαρό προπονητη ,που έχει ένα κύρος και ένα όνομα και εδώ τα αστειάκια αυτά δεν περνάνε. Το σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι ο Τεν Κάτε έχει και την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Και δεν είναι ηλίθιος απο ποιον διαρρέουν πληροφορίες..

Όμως το θράσσος του συγκεκριμένου δεν έχει όρια .Ενώ ο Ολλανδός τα χωσε κανονικότατα σε όλη την ομάδα ,αυτός τον έγραψε και συνέχισε να δίνει όλη την ομάδα και αυτά που γίνονται. Τελευταίο παράδειγμα ,αυτό με τον Νίνη και τα μαλλιά του.

Είμαστε σίγουροι πως στην ομάδα γνωρίζουν και θα πράξουν όπως πρέπει.
Και μην βιαστούν κάποιοι να μιλήσουν για σημαίες της ομάδας και άλλα τέτοια νερόβραστα.
Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει πάρει ένα νταμπλ σε 14 χρόνια και είναι η απόλυτη μιζέρια και μετριότητα παίκτη.
Ο συγκεκριμένος ,έχει δημιουργήσει κλίκες ,έχει φάει προπονητές ακόμη και συμπαίκτες του. Είναι ο καλύτερος ρουφιάνος και όχι ένας καλός αμυντικός.

Ο Πατέρας πρέπει να αναλάβει το θέμα προσωπικά και να τον στείλει απο κει που ήρθε. Κανένα συναίσθημα και καμία υποχώρηση. Πρέπει απο αυτό το καλοκαίρι να καθαρίσει η ομάδα απο όλους αυτούς που της δημιουγούν συνεχώς προβλήματα πάσεις φύσεως.

Και ο Γιαννάκης είναι μια πολύ καλή αρχή..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου