H IΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Παρασκευή 1 Μαίου ...

Κάτι λιγότερο απο ένα μήνα για τον ημιτελικό της Ευρώπης με τον γαύρο .Καλώς ή κακώς το ματς είναι ιστορικό και πολλοί -όχι άδικα- θα το χαρακτηρίσουμε ως της δεκαετίας.

Όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία να τα φέρει έτσι η μοίρα ώστε να τους ξαναπετύχουμε σε ένα final 4 ώστε να πάρουμε την εκδίκηση μας για τις 2 προηγούμενες φορές. Η ώρα ήρθε και το μόνο που μένει είναι η ομάδα μας να δείξει ΠΟΣΟ ανώτερη είναι απο τους γαύρους και να μην δείξουν κανένα έλεος. Η ιστορία θα γράψει και πρέπει το χρώμα αυτό να είναι πράσινο.

Την 1 Μαίου ο χρόνος θα σταματήσει και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πρέπει να κάνει το χρέος του.

Πολλοί λένε πως το ματς αυτο απο μόνο του είναι ένας τελικός και έχει μεγαλύτερη σημασία και απο το κύπελλο. Η απάντηση σε τέτοιου είδους σκέψης είναι απλές. Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ και όχι γαύροι ,αγαπάμε πιο πολύ την ομάδα μας απόσο μισούμε τον αντίπαλο. ΑΡΑ η νίκη της Παρασκευής πρέπει να είναι η πρώτη απο τις 2 και σίγορα το final 4 δεν θα τελειώσει για κανέναν την 1 Μαίου.

Έχουμε μια ομάδα γεμάτη αστέρες ,τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο ,έναν βοηθό προπονητή που μπορούσε κάλλιστα να ήταν πρώτος σε μια πρωτοκλασσάτη ευρωπαική ομάδα ,έχουμε τον καλύτερο κόσμο και φυσικά την πιο τρελή διοίκηση!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ συνθέτουν ένα μαγικό μείγμα και για αυτό απαίτηση μας δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο απο την κατάκτηση του 5ου μας ευρωπαικού.

Με αυτό θα ταξιδέψουμε ως την Ευρώπη και με αυτό στα χέρια μας θα γυρίσουμε...

Σχόλια