ΠΟΝΕΣΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...


Δεν θέλαμε να κάνουμε ανάλυση στον αγώνα καθώς η απογοήτευση και τα νεύρα ήταν πολλά.
Απογοήτευση που χάσαμε καταρχάς έναν τίτλο και όλη η προσπάθεια της ομάδας και όλο αυτο το κλίμα εμπιστοσύνης που χτίζανε ,με αυτο το αποτέλεσμα καταφέρανε να το καταστρέψουν ή καλύτερα να το μαυρίσουν.
Νεύρα επειδή και φέτος χαρίσαμε έναν τίτλο και ενώ ξέρουμε όλοι ότι η ομάδα μας είναι κλάσεις ανώτερη απο των γαύρων ,τους κάναμε μάγκες.

Η μια όψη του νομίσματος σήμερα ήταν πως το ματς που έγινε ,ήταν σε υψηλό επίπεδο και καθαρά απο τύχη και λεπτόμερειες στο τέλος χάσαμε τον τίτλο.
Η άλλη όψη -και πιο καθοριστική- είναι ότι εμείς επιτρέψαμε στον γαύρο να μπει στην διεκδίκηση του αγώνα και εμείς του δώσαμε το φιλί της ζωής όταν προηγούμασταν με 2-1 σετ.

Ευθύνες υπάρχουν και είναι λογικό. Όπως στις επιτυχίες λέμε τα μπράβο ,έτσι και στις ήττες πρέπει να υπάρχουν και κατηγορώ. Σίγουρα όχι σε απόλυτο βαθμό αλλά κατά κάποιον τρόπο θα μπρούσαμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

Για να είμαστε δίκαιοι ,για το σημερινό αποτέλεσμα έφτεγαν και η ομάδ αλλά και ο προπονητής. Ήμασταν οι πρώτοι που εκθεσειάσαμε τον Λεώνη και τον αποκαλέσμα Ομπάντοβιτς του Βόλλευ. Σίγουρα ,βαρύς χαρακτηρισμός αλλά δεν τον παίρνουμε πίσω καθώς συνεχίζουμε να έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

ΟΜΩΣ όταν καταφέρνεις και γυρνάς τελικό απο 0-1 σε 2-1 και ο αντίπαλος σου κατα την διάρκεια του αγώνα χάνει ένα απο τα βασικά του στελέχη ,όταν ο αντίπαλος σου είναι άτιτλος για μια πενταετία και παραπάνω ,όταν του χεις πάρει τον αέρα σε όλη την σαιζόν με μεγάλα αποτελέσματα ,όταν προέρχεσε απο τρομερές εμφανίσεις στην Ευρώπη ,ΤΟΤΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙΣ .ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.

Τους δώσαμε την ευκαιρία να μας ισοφαρίσουν και τους προσφέραμε το δικαίωμα να μας γαμήσουν την ψυχολογία στο τάι μπρέικ .Με λίγα λόγια η ομάδα μπήκε στον αγώνα ,ανέτρεψε το σκορ μόνη της ,ισοφαρίστηκε μόνη της και έχασε μόνη της.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ παίκτες σαν τον Αγκάμεζ που θέλουν να λέγονται ηγέτες να μην τραβάνε σε τέτοια ματς ,δεν επιτρέπεται παίκτες με μεγάλη πείρα όταν βλέπουν πως το βαρόμετρο ητς ομάδας είναι σε κακή μέρα ,να μην μπορούν να τον καλύψουν και να κάνουν τα βασικά (γιατί τα βασικά χρειαζόταν να κάνεις για να νικήσεις αυτόν τον γαύρο) ,δεν επιτρέπεται ένας προπονητής σαν τον Λεώνη με τέτοια πείρα να αφήνει το ματς στην τύχη του και να το χάνει.

Γνωρίζαμε απο την αρχή πως το καλοκαίρι δεν υπήρχε σωστός προγραμματισμός ,πως δεν αποκτήθηκαν παίκτες βαρόμετρα ,πως έφυγαν παίκτες που είχαν πρωταγονιστικό ρόλο τα προηγούμενα χρόνια ,πως η ομάδα θα χρειαζόταν μια περίοδο πειραματισμών ΑΛΛΑ η ίδια η ομάδα μας απέδειξε σε όλη την διάρκεια της σαιζόν πως είναι ένα τουλάχιστον σκαλί απο τους υπόλοιπους στην Ελλάδα ,οι ίδιοι παίκτες έδειξαν πως μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη και ο ίδιος ποπνητής μας σιγούρεψε πως στην ομάδα έχει μεταδώσει το πάθος και την νοοτροπία νικητή.

Σήμερα τίποτα απο όλα αυτά δεν είδαμε...

Ούτε είμαστε της άποψης να πάρουν όλοι πόδι αλλά ούτε θέλουμε να κλείσουμε τα μάτια μας και να μην βλέπουμε τις αδυναμίες μας. Χρειαζόμαστε παίκτες σίγουρα ΑΛΛΑ και όπως είμαστε για την Ελλάδα είμαστε οι καλύτεροι.

Τώρα ,πρέπει η ομάδα να ξεχάσει την εμφάνιση αυτή και να κοιτάξει τον επόμενο στόχο ,το πρωτάθλημα. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και δεν πρέπει η ομάδα να ξενερώσει και να το αφήσει στην τύχη της. Έχουμε χαρίσει τα τελευταία 2 χρόνια ,ισάριθμα πρωταθλήματα στον ηρακλή ,δεν είναι ανάγκη να κάνουμε το ίδιο και φέτος ,απαγορεύεται να γίνει το ίδιο έγκλημα ΚΑΙ φέτος...

Όσο για τον κόσμο ,τώρα πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να κάνει μαζικότερη την παρουσία του στην γλυφάδα.


ΥΣ: Βλέπουμε τον ηρακλή αύριο να αγωνίζεται για τρίτη φορά στην ιστορία του σε τελικό champions league ,μακάρι να μην το πάρει αλλά ρε πούστη ,τόσο καλύτερη ομάδα έχουν απο εμάς;; Ελπίζουμε το καλοκαίρι να γίνουν ,όχι οι απαραίτητες, οι σωστές κινήσεις ώστε του χρόνου να πανυγηρίζουμε το πρώτο ευρωπιακό..

ΥΣ2:Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν καλοπροεραιτα. Συνεχίζουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στο τμήμα και θα είμαστε κοντά του για την κατάκτηση του πρωταθληματος..

ΥΣ3:Καιρός οι γαύροι να ξαναθυμηθούν το βόλλευ...

Σχόλια