ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΑΝΕ...






Με αφορμή τις δηλώσεις του Τεν Κάτε (που συμφωνούμε απόλυτα μαζί του) αλλά και το τέλος της κανονικής ιάκειας του πρωταθλήμτος θα θέλαμε να κάνουμε μια επισήμανση ως προς την τροπή ενός ακόμη χαμένου τίτλου (ή καλύτερα χαμένων τίτλων..). Για ακόμη μια χρονιά η πρώτη σφαγή δεν άργησε να γίνει (στην πρεμιέρα με το αεκ..) ,για ακόμη μια σαιζόν η πρώτη γκέλα έγινε στις πρώτες αγωνιστικές (με εργοτέλη,ηρακλή..) ,για ακόμη μια φορά το πρωτάθλημα άρχιζε να χάνεται απο νοέμβριο μήνα και για άλλη μια χρονιά ο δεύτερος γύρος του πρωταλήματος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού όλα είχαν κριθεί.

Ο κόσμος του Παναθηναικού ΚΑΙ φέτος μπήκε στην διαδικασία να ψάχνει τους φταίχτες και να ανακαλύπτει αιτίες .Η αλήθεια είναι μια και το δηλώνουν τα γεγονότα.

ΠΡΩΤΑ εμείς χάσαμε τον τίτλο με τις απαράδεκτες γκέλες που κάναμε με εργοτέλη,ηρακλή και αστέρα τρίπολης και ύστερα ο πράκτορας και όλο το σάπιο κατεστημένο που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο βρήκαν πρόσφορο έδαφος και έπραξαν ανενόχλητοι τα εγκλήματα τους για ακόμη μια χρονιά.

ΟΜΩΣ δεν έχουμε δικαίωμα να δηλώνουμε αδικημένοι απο την στιγμή που εμείς πρώτοι τους χαρίσαμε τον τίτλο.

ΟΠΩΣ έχουμε και το δικαίωμα σαν οπαδοί να δηλώνουμε απογοητευμένοι απο την διοίκηση που δεν κατάφερε να προβλέψει αυτα τα γεγονότα με τις διαιτητικές σφαγές.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΜΩΣ της ομάδας είναι να νικαει μέσα στο γήπεδο με όποιες συνθήκες ,να μπαίνουν σαν μαχητές και να βγαίνουν νικητές. Γιατί αν παλέψεις ,θα ανταμοιφθείς σίγουρα.

Η ομάδα όμως φέτος είτε διάλεγε παιχνίδια ,είτε έπαιζε σε χαμηλού κινδύνου ματς χαλαρά και το πλήρωνε με απώλειες βαθμών. Έτσι χάθηκε το πρωτάθλημα ,έτσι και το κύπελλο.

Και για αυτο το αποτέλεσμα φταίνε ΟΛΟΙ.
Απο τον πρόεδρο και τον προπονητή ,μέχρι τον σκάουτερ και τον τελευταίο αναπληρωματικό.

Το πρόβλημα είναι ένα ,ΔΕΝ υπάρχει στην ομάδα πνεύμα νικητή.
Υπάρχουν βεντέτες και δήθεν μεγάλοι αλλά πρωταθλητές στην ουσία δεν έχουμε και αυτό το πληρώνουμε.

ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ
ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


Και τότε θα μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα,τόσο απλα...


ΥΣ: Κι αν θέλετε και τις δηλώσεις του Τεν Κάτε για να καταλάβετε..

-Η βαθμολογία είναι δίκαιη; Από την κορυφή ως τις ομάδες που υποβιβάστηκαν;

"Ο πίνακας λέει πάντα την αλήθεια. Χάσαμε το πρωτάθλημα από Εργοτέλη, Ηρακλή και Αστέρα Τρίπολης. 14 βαθμούς. Θα πρέπει να ντρεπόμαστε. Όλοι. Και οι ποδοσφαιριστές και όλο το υπόλοιπο τμήμα".


Χωρίς να σημαίνει πως δεν τον θεωρούμε κι αυτόν συνυπεύθυνο..

Σχόλια