ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ


Σήμερα όπως ήταν γνωστό ,πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ .Το τι ειπώθηκε δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε .Απο τις δηλώσεις των μετόχων όμως μετά ,μπορούμε να τις κρίνουμε .

ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ δεν φάνηκε ούτε κόντρες να υπάρχουν ,ούτε διαστάσεις απόψεων. Τώρα ,αν διάφορα sites άρχισαν πάλι να ανακαλύπτουν διχόνοιες και άλλα προβλήματα είναι δικό τους θέμα. Όπως και αύριο το πρωί περιμένουμε με ανυπομονησία τα πρωτοσέλιδα του φιλάθλου,τoυ goal και της γάτας .Σίγουρα κάποιο πρόβλημα θα ανακάλυψαν.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ουσιαστικά τα...επίκαιρα. Μεταγραφικός σχεδιασμός,μπάτζετ, προπονητής ,τεχνικός διευθυντής και γήπεδο. Σε όλα όπως φαίνεται υπάρχει κοινή γραμμή και αυτό είναι πολύ θετικό..

Ο κ.Βγενόπουλος πάντως πάλι εντυπωσίασε με τον τρόπο του καθώς έδωσε στον κ.Πατέρα 6 προσωπικές του προτάσεις που μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους.

Αναλυτικά:

Υπόψη Προέδρου κ. Ν. Πατέρα Αγαπητέ κε Πρόεδρε, Σας παρακαλώ να ενημερώσετε τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις κατωτέρω απόψεις μου, που εξέθεσα στην προηγηθείσα συνάντηση των μετόχων:

1. Σύμφωνα με τον διετή σχεδιασμό μας, ο στόχος για την επόμενη σεζόν είναι η κατάκτηση του τίτλου και κυπέλλου Ελλάδας, και μια καλή πορεία, ανάλογη της φετινής. Χρειάζεται επιμονή, σοβαρότητα, επενδύσεις και σωστή διαχείριση.
2. Ο προπονητής και ο διευθυντής ποδοσφαίρου πρέπει να κριθούν από τα αποτελέσματά τους, ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους στο τέλος του συμβολαίου τους (2009-2010).

3. Οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται μεγάλους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ήδη εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό, όμως πρέπει να ενισχυθεί σύμφωνα με τις ανάγκες και υποδείξεις του προπονητή, ώστε να μπορούμε να αναζητήσουμε αντίστοιχες ευθύνες και από την ίδια την τεχνική ηγεσία.
Ο στόχος της μεταγραφικής περιόδου είναι να μας βεβαιώσει ο κόουτς, πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του. Προφανώς θα είναι ικανοποιημένος να επιτευχθεί αυτός ο στόχος με τα λιγότερα δυνατά χρήματα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δαπανήσουμε ποσό μεγαλύτερο των σημερινών ταμειακών εσόδων της ΠΑΕ προκειμένου να κάνουμε τα όνειρα όλων πραγματικότητα. Φυσικά, αν αυτό συμβεί θα πρέπει να προχωρήσουμε σε τραπεζικό δανεισμό ή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή σε συνδυασμό των δύο επιλογών.

4. Η πολυμετοχικότητα είναι η μόνη μακροπρόθεσμα βιώσιμη επιλογή για έναν σύλλογο που επί της ουσίας ανήκει στα εκατομμύρια των φιλάθλων του, που είναι υγιής και ισχυρή, όπως και όλα τα δημοκρατικά συστήματα.
Μέσω αυτής προτείνω: Επανεκλογή του Νίκου Πατέρα ως πρόεδρο του Παναθηναϊκού με απόλυτη εξουσία να αποφασίζει σε όλα τα θέματα της εταιρείας χωρίς να χρειάζεται να συμβουλευτεί ή να έχει τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων.
Με αυτό τον τρόπο θα αρθούν και ορισμένες αγκυλώσεις που παρατηρήθηκαν κατά την πρώτη περίοδο. Βεβαίως, όπως συμβαίνει σε όλα τα δημοκρατικά συστήματα, οι μέτοχοι κατά τη διάρκεια της επόμενης περιόδου, μπορούν να εκφράζονται αντιπολιτευτικά η συμπολιτευτικά (όπως έχω κάνει εγώ και σεβόμενος τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει) χωρίς να αυτό να σημαίνει διάσπαση ή πρόβλημα

5. Παράλληλα, νομίζω ότι κατά την διάρκεια της επόμενης περιόδου, ο Νίκος Πατέρας έχει τη δυνατότητα να μειώσει τα υπέρογκα και περιττά έξοδα της πολυτελούς διοικητικής λειτουργίας της ΠΑΕ, ώστε να αυξηθούν οι δυνατότητες επενδύσεων και εξόδων στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

6.Τέλος, επι του γηπέδου του Βοτανικού η θέση μου είναι ότι το όλο θέμα έχει τεθεί εξ' υπαρχής χωρίς υπαιτιότητα του κ. Γ. Βαρδινογιάννη σε λανθασμένες βάσεις και έχει συνδεθεί, κακώς, με πολιτικές και επιχειρηματικές σκοπιμότητες. Αυτό είχε και έχει ως αποτέλεσμα απαράδεκτες καθυστερήσεις και προβλήματα που ακόμα δεν έχουν επιλυθεί.
Προτείνω να αποσταλεί στο Δήμο Αθηναίων μια τελική επιστολή με αίτημα την ανάληψη εκ μέρους όλων των νομικών ευθυνών και την παροχή εγγυήσεων που χρειαζόμαστε ώστε το γήπεδο να προχωρήσει άμεσα. Αν αρνηθεί, ο εγκλωβισμός πρέπει να τελειώσει, να καταγγείλουμε τη σχετική σύμβαση ζητώντας αποζημίωση και να προχωρήσουμε από το σχέδιο της διπλής ανάπλασης. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις με σωστό τρόπο όπως αρμόζει σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός.

ΥΓ1: Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχω καμία προσωπική επιδίωξη ή στόχο από την ανάμειξή μου στον Παναθηναϊκό, και δυστυχώς έστω και έμμεσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εξάλλου, η έλλειψη σοβαρότητας, τα γελοία παρασκήνια και η γενική απροθυμία να αντιμετωπιστεί η φραστική βία με τοποθετούν εκτός αυτού του χώρου. Κάνω υπομονή να υλοποιήσουμε τα παναθηναϊκά μας οράματα

ΥΓ2: Η συμμετοχή στο φάιναλ φορ ανεξάρτητα από την κατάκτηση είναι μεγάλη επιτυχία και αποδεικνύει ακόμα μια φορά πως ο σύλλογος μας συγκαταλέγεται στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης
Συγχαρητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου που μας έκαναν και πάλι υπερήφανους

Θα μας επιτρέψετε να σταθούμε στο θέμα του γηπέδου. Είναι πολύ καλό που η διοίκηση φαίνεται να κρατά σταθερή γραμμή και να έχει απόλυτη θέση ως προς τα αιτήματα της. Να δωθούν οι εγγυήσεις απο τον Δήμο αλλιώς η διπλή ανάπλαση δεν γίνεται ποτέ και αστους να ψάχνονται. Έτσι κι αλλιως η Λεωφόρος ακόμη εκεί είναι και περιμένει..

Εκτός απο τον κ.Βγενόπουλο ,δηλώσεις έκανε και ο ραλλίστας .Δεν μας ενδιαφέρει τι είπε ,τι εννοούσε και τι θέλει. Μας αφήνει παγερά αδιάφορους .Τον βλεπουμε σαν εχθρό μας και υπολογίζουμε μόνο τα θέλω μας ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ αυτός και όλη του η οικογένεια.
Όσο για την αποτυγχημένη χρονιά και ότι όλοι πρέπει να είμαστε ένα...είδαμε και στην θητεία την δικιά σου και του θείου σου ,πόσες επιτυγχημένες χρονιές είχαμε και πόσες φορές προσπαθήσατε να σπάσετε τον Σύλλογο σε χίλια κομμάτια.

ΥΣ: Οι δημοσιογράφοι ξέρουν τι θα πρέπει να γράψουν για να πουλήσουν ,οπότε τα πρωτοσέλιδα είναι αναμενόμενα απο όλες τις...αντικειμενικές γαυροφυλλάδες.

ΥΣ2: Ο κ.Βγενόπουλος στο δεύτερο υστερόγραφο του ευχαριστεί τα αδέλφια για τις επιτυχίες στο μπάσκετ. Για όσους μιλήσαν και εδώ για κόντρες και έριδες..

Σχόλια