ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΚΙ ΕΣΥ...


Σήμερα το πρόγραμμα είχε δηλώσεις του Έλληνα απειλητικές προς την ομάδα και ευχαριστήριες προς τον κόσμο που γέμισε (σχεδόν) την Γλυφάδα.

Οι δηλώσεις του ήταν αυτές που έπρεπε και επισήμανε τα αυτονόητα. Δηλαδή; Πως παίζουν στον Παναθηναικό και αν χάσουν το πρωτάθλημα θα είναι αποτυχία και θα πάρουν πόδι. Συμφωνούμε απόλτα με τα λεγόμενα ,διαφωνούμε όμως με τον χρόνο που βγήκε για να τρίξει τα δόντια.

Τέτοιου είδους ανακοίνωση έπρεπε να γίνει πριν τους τελικούς ,ώστε να μην ευθυσυχαστεί κανείς και ολοι οι παίκτες να είναι στην τσίτα. Γιατί όλοι μέσα μας το φοβόμασταν ότι ΠΑΛΙ μπορεί να χάναμε το πλεονέκτημα ,αφού όλη την χρονιά η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο σε διάστημα λίγων ημερών. Και φαινόμενο που είναι επαναλαμβανόμενο,μόνο τυχαίο δεν είναι και μόνο επαγγελματισμό δεν δείχνει.

Μας είχε προειδοποιήσει και ο Λεώνης με την ξαφνική παραίτηση του ,αφού όπως είχε δηλώσει η ομάδα διέθετε πολλούς μη εππαγγελματίες. Το ζήτημα είναι γιατί ο Έλληνας δεν έτριξε τα δόντια όταν έπρεπε για να προλάβει τις καταστάσεις.

Τώρα έχουμε φτάσει σε αυτο το δύσκολο σημείο και απλά ελπίζουμε η χθεσινή ξεφτύλα να τους ταρακούνησε λίγο τον εγωισμό και να τους πείσμωσε. Γιατί την ανακοίνωση καλώς ή κακώς όλοι την περιμέναμε..


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Έλληνα:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο για πρώτη φορά φέτος από τους απλούς φιλάθλους ως και τους οργανωμένους οπαδούς. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους φιλάθλους που μας τίμησαν και οι παίκτες δεν ανταπέδωσαν χάνοντας όχι απλά ένα ματς, αλλά χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι στην ομάδα ότι όταν φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα δίνουν το 200% του εαυτού τους. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να γίνεται περίγελος με κάποιους να ξενυχτάνε μέχρι το πρωί είτε σε νυχτερινές εξόδους είτε σερφάροντας στο ιντερνετ. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία να αποδείξουν ότι τιμάνε την φανέλα του Παναθηναϊκού και να ξανακερδίσουν το κόσμο της ομάδας ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, δίνοντας το 200% του εαυτού τους και δείχνοντας ότι είναι μια γροθιά. Το καθεστώς και τα παιχνίδια που επικρατούσαν όλα αυτά τα χρόνια έχει λάβει τέλος».


ΥΣ: Και όταν με το καλό τελειώσει η χρόνια ,με όποια κατάληξη και να τελειώσει ,πρέπει ο πρόεδρος να εμπιστευτεί απόλυτα τον Λεώνη και να μην υπάρξουν συναισθηματισμοί και οπισθοχωρήσεις στις κινήσεις. Πρέπει στην ομάδα πολλοί να δουν την πόρτα της εξόδου γιατί πολύ απλά δεν κάνουν για τον Παναθηναικό που θέλουμε και ονειρευόμαστε..

Σχόλια