ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΟΦΗ...


Η μοναδική αξια του σημερινού ματς για να πάει κάποιος να παρακολουθήσει τον σημερινό αγώνα ήταν το τελευταίο αντίο στο...συμπαθές σωματείο της κρήτης που επιτέλους υποβιβάστηκε και μαζί τους θα πάρουν το κομπλεξιλίκι και την πουστιά που διοχέτευαν τόσαν χρόνια.

Για το ματς τα γράφουν και τα αθλητικά sites. Για μας απλά περνάνε οι αγωνιστικές κι περιμένουμε το καλοκαίρι..

Για όσους μιλάνε για στόχους δεύτερης θέσης και τα σχετικά ,εμείς διαφωνούε κάθετα.

Αν είναι να βάζουμε ως στόχο την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης απο εναν...παοκ και κάποια αεκ και ενώ έχουμε χάσει το πρωτάθλημα απο έναν χειρότερο γαύρο ,τότ είμαστε για λύπηση.

Είναι υποχρεωση τους να βγουν στο champions league. Αν δεν το καταφέρουν κι αυτό τότε μάλλον πρέπει να ληφθούν πολύ δραστικά μέτρα..


Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε):Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Ντέιβιντ, Βαζβίνιακ, Μάτος, Ζιλμπέρτο Σίλβα (46' Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης, Ιβανσιτς, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης (46' Νίνης), Μάντζιος (70' Πετρόπουλος).

ΟΦΗ (Γιάννης Ματζουράκης):Κασμερίδης, Αρβανίτης, Στόλιτσα (82' Πίτσος), Μπερτίν, Λάμεσιτς, Πινέιρο, Μανούσος (71' Κοστόφσκι), Πυθαρούλης, Βενέτης, Κορνέα (60' Πόποβιτς), Ερέρεα.


ΥΣ: Ας πει κάποιος στον Μάτζιο πως αφού θέλει -όπως έχει δηλώσει- να λειτουργεί σαν επαγγελματίας και χωρίς ίχνος συναισθηματισμού ,ότι πρέπει ΟΛΑ τα ματς να τα βλέπει με τον ίδιον τρόπο και να μην τα σνομπάρει. Σήμερα το ποδαράκι του δεν το έβαζε για μια κόντρα..

Απο βεντέτες έχουμε γεμήσει,απο πρωτθλητές και νικητές όμως..

Σχόλια