ΗΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ...ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΣΟΥ

Άλλη μια συνέντευξη είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε σήμερα ,ενός ...αγαπημένου μας παίκτη που φημίζεται για το...ήθος και την προσωπικότητα του.

Ο κ.Νικοπολίδης απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις αναγνωστών του gazzetta και πολλές απο αυτές είχαν σχέση με μια απο τις μεγαλύτερες προδοσίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Αποκορύφωμα των ερωτήσεων ,αυτήπου είχε να κάνει με τα διάφρα ωραία που συνέβησαν στην Ριζούπολή. Θέλετε να δείτε την απάντηση που έδωσε; Συγκρατθείτε γιατί είναι η υποκρισία και η χρηματοδουλεία σε όλο της το μεγαλείο..

Πλέον, έχουν ειπωθεί τόσα πολλά. Ποτέ δεν στεκόμαστε σε πράγματα που έχουν σημαδέψει ολόκληρο το ποδόσφαιρο. Όλα πρέπει να τα προσπερνάμε, και να κοιτάζουμε το μέλλον

Να τα προσπεράσουμε; Ποια; Αυτά που μας στέρησαν έναν σημαντικό τίτλο; Που θα σηματοδοτούσε όλη την αλλαγή στο ποδοσφαιρικό χάρτη και οι γαύροι θα τελειώναν μια για πάντα;

Ο Παναθηναικός σε τάιζε Αντωνάκη ,απο αυτόν έκανες ζωή ,ο Κόκκαλης σου στέρησε ένα πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνια ,ο Κόκκαλης υ γλύφεις και τον αποκαλείς κύριο Πρόεδρο.

Αλλά αποτι φαίνεται ο Αντώνης Νικοπολίδης που φημίζεται για το μεγάλο του ήθος ,αυτός που αποτελεί παράδειγμα για όλα τα μικρά παιδία ,είναι η ντροπή του ανθρώπου. Η προσωποποίηση του γλοιώδη ανθώπου που για λίγα φράγκα ξεχνάει και φιλάι κατουρημένες ποδιές.

Γαύροι δεν ήταν αυτοι που θα σε σκότωναν εκείνο το μεσημέρι; Οι ιδιοι που χειροκροτάς τώρα και τους δίνεις το χέρι σου δεν είναι;;

Σε τέτοιες περιπτώσεις σαν τις δικιές σου δεν κοιτάμε το μέλλον.Κοιτάμε το παρόν και το παρελθόν σου. Που ενώ πήγες στο πιο σιχαμερό σωματείο άρχιζες να γλείφεις και να συμπεριφέρεσαι σαν ζώο και υπάλληλος ,κάνοντας δηλώσεις που μόνο αηδία προκαλούν.

Αυτός είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο πιο μεγάλος καργκιόζης και κωλοτούμπας του ελληνικού ποδοσφαίρου..

Η παρακάτ φωτογραφία έτσι για να θυμόμαστε ,σκηνες που μάλλον τιςέχει σβήσει απο το μυαλουδάκι του ο κ.Νικοπολίδης..






Σχόλια