ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ


Ίσως αυτο που κάνουμε να μην είναι καλό αλλά προτιμούμε να είμαστε ξεκάθαροι .
Χθες στο ματς με τον ηρακλή ,είδαμε έναν Παναθηναικό με 2 πρόσωπα. Στο πρώτο ,τέταρτο και πέμπτο σετ η ομάδα είχε πάθος ,πίστη και θέληση για την νίκη και στα υπόλοιπα σετ απλά περιορίστηκε στο ρόλο του κομπάρσου.
Για αυτήν την συμπεριφορά σε τόσο σημαντικό ματς ,που είναι το λιότερο απαράδεκτη, δεν μπορεί να ευθύνεται μόνο ένας παίκτης αλλά το σύνολο της ομάδας. Και μάλλον τώρα καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο ο Λεώνης πήγε να φύγει.

Όμως εμείς θα θέλαμε να επικεντρωθουμε σε έναν παίκτη που ήρθε με δάφνες και απο μρικούς ιερόσυλους χαρακτηρήστηκε ως ο νέος Ντάντε και ο καινούριος ηγέτης της ομάδας. Λόγια που δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα και οι εμφανίσεις του στο σύνολο της χρονιάς είναι δυσανάλογες με τις αρχικές προσδοκίες πολλών. Τον Αντράε ούτε θέλουμε να τον κατακρίνουμε για ανευθυνότητα ,ούτε για βεντετισμούς ή κάτι τέτοιο .Απλά ο άνθρωπος είναι λίγος για τον Παναθηναικό ,για τον Παναθηναικό που ονειρευόμαστε και θέλουμε.

Με τέτοιο επίπεδο παικτών και ειδικά ξένων δεν πας πουθενά στην Ευρώπη και δεν κυριαρχείς στον Ελλαδκό χώρο. Μπορεί να εχουν πάθος και τα σχετικά αλλά στα δύσκολα ,χρειάζεται και ένα επίπεδο πιο πάνω.

Με λίγα λόγια αυτοί οι παίκτες που έχουμε ,το 60% τουλάχιστον της ομάδας δεν είναι το επίπεδο που θα αλύψει τις προσδοκίες της ομάδας.

Και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ξένους ,που απο αυτούς περιμένεις να κάνουν την διαφορά.
Για αυτό άποψη μας πως πρώτος απο όλους πρέπει να φύγει ο Αντράε και να έρθει ένα πρωτο όνομα ,καταξιωμένος στο παγκόσμιο βόλλευ και να έχει όρεξη να προσφέρει.


ΥΣ: Η άποψη μας δεν θα αλλάξει αν ο Γερμανός κάνει τρελές εμφανίσεις στα εναπομείναντα ματς. Το χουμε πει πως το επίπεδο της ομάδας είναι καλύτερο απο Ηρακλή και Γαύρο ,οπότε μπορεί να τους πάρει.

ΥΣ: Και οι Ελληνες που έχουμε δεν πάνε πίσω. Λάππας ας πούμε...

Σχόλια