ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ


Το σημερινό ματς με την Λάρισα προσφερόταν για ξεκούραση στους βασικούς ,δοκιμές σε νέα σχήματα και ψηστήρι των μικρών. Και όλα αυτά σε συνδιασμό φέρανε το 80-61 και κάποια χρήσιμα συμπεράσματα που θα χρησημεύσουν στον Ομπράντοβιτς στην συνέχεια της περιόδου.

Είδε σήμερα τι μπορεί ο καθένας απο τους νέους να κάνει και κυρίως που και πόσο μπορεί να τους εμπιστεύεται. Είδαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τον Σερμαντίνι να είναι ο κυρίαρχος στην ρακέτα να σημειώνει 12 πόντους αλλά να μην έχει αποκτήσει ακόμη την κατάληλη σωματοδομή ώστε να μην είναι ευάλωτος και τη όχι και τόσο καλή ευστοχία του σε εύκολα καλάθια. Είδαμε τον Βεριγνή σε ρόλο οργανωτή για μεγάλο χρονικό διάστημα να τα πηγαίνει αρκετά καλά με τα ανάλογα λάθη που οφείλονται στην απειρία του ,τον Σάκοτα να βελτιώνεται όλο και περισσότερο ,να έχει δυναμώσει και να μας εκπλησσει η γρήγορη κίνηση προς την ρακέτα.

Γενικά ένα ευχάριστο απόγευμα ,ένα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ απόγευμα ,με πολλά μικρά παιδιά (μάλιστα φωνάζαν και συνθήματα!!) αλλά σαν γενική εικόνα απο πλευράς προσέλευσης μη ικανοποιητική. Σίγουρα το ματς ήταν μη εμπορικό αλλά δεν επιτρέπεται στο γήπεδο να είναι μετα βίας 3.000 ,αυτο το τμήμα αξίζει γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγωνιστική.



Τα δεκάλεπτα
: 19-8, 39-28, 66-46, 80-61

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Σερμαντίνι 12 (9ρ.), Κέτσμαν 7, Σπανούλης 6, Περπέρογλου 5, Φώτσης 5, Χατζηβρέττας 9 (1), Νίκολας 4 (1), Βεργίνης 11 (3), Πέκοβιτς 12, Σάκοτα 9 (1)

Ολύμπια Λάρισας (Μπαρτζώκας)
: Καραγκιολίδης 1, Αργύρης, Σούλτζε 12 (3), Σπανός 6, Μπέλσερ 13 (1/6τρίπ.), Γιαννουλάκος 6, Μπατής 17 (3τρίπ., 9ρ.), Κολώκας 3, Καραποστόλου 3 (1/5τρίπ.), Παπαϊωακείμ

Σχόλια