ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ


Τελικά αυτο που συμβαίνει στο τμήμα του πόλο ,μόνο τυχαίο δεν είναι. Τα παλικάρια μας πέτυχαν ακόμη μια σημαντιή νίκη επι της Πάτρας με 10-6 στο οακα. Με αυτήν την νίκη η ομάδα μας σκαρφαλώνει στην δεύτερη θέση και είναι 1 βαθμό μπροστά απο τον πανιώνιο.

Για να καταλαβει κανείς πόσο μεγάλυ επίτευγμα είναι αυτη η θέση που έχουμε ,ας κοιτάξει κάποιος την ευρωπαική πορεία του πανιωνίου. Μέχρι στιγμής και εντελώς ρεαλιστικά και αντικειμενικά η ομάδα έχει φτάσει στο ταβάνι των δυνατοτήτων της καθώς όποια όνειρα γίνονται για κάποιο κύπελλο ή πρωτάθλημα για την φετινή χρονιά ,είναι τουλάχιστον ανέφικτα. Καλώς ή κακώς ο γαύρος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αθλήματος και πολλά επίπεδα πάνω απο εμάς.

ΟΜΩΣ η φετινή πορεία -και δεν θα βαρεθούμε να το επαναλαμβάνουμε - μπορεί και πρέπει να αποτελέσει κινητήριο μοχλό και ερέθισμα προς την διοίκηση για να ασχοληθεί ενεργά με αυτο το τμήμα και να ρίξει χρήματα το καλοκαίρι.

Έτσι κι αλλιώς ο ύμνος το λέει ξεκάθαρα "...πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ..." και οποιαδήποτε θέση πλην της πρώτης δεν μας καλύπτει.

Τώρα η ομάδα μας έχει την πρόκκληση του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην πτολεμαίδα.


ΥΣ: Στα play off o κόσμος πέπει να δώσει ακόμη πιο βροντερό παρών ώστε να ωθήσει την ομάδα για ανάλογες επιτυχίες.

Σχόλια