AΦΟΥ ΔΕΝ...ΓΙΑΤΙ;;


Ούτε εμπαθείς θέλουμε να γίνουμε ,ούτε να δημιουργήσουμε θέμα απο το πουθενά αλλά πραγματικά το βράδυ του Σαββάτου ,μετά την μεγάλη νίκη επι της Κούνεο ,ένας αίκτης μας δεν είχε όρεξη για τίποτα και έδειχνε με λίγα λόγια πως...δεν ένιωθε.

Μιλάμε για τον Χατζηαντωνίου και όσο κι αν θέλουμε να δείχνουμε πως όλα είναι εντάξει ή τουλάχιστον πως δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα ,το γυαλί έχει ραγίσει και οι σχέσεις που είχαμε μαζί του ,είναι αναμνήσεις παλιές.

Γνωρίζουμε καλά πως εκδιώχτηκε απο την ομάδα ,πως ήθελε να μείνει αλλά δεν τον ήθελαν .Όμως απο την στιγμή που δηλώνεις ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και είσαι και μέλος ένος ιστορικού club της Θύρας 13 ,δεν πας στον γαύρο. Απλά δεν πας!

Όλα αυτά μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν αλλά σίγουρα δε ξεχνιούντε οι συγκεκριμένες καταστάσεις και οι στιγμές που τον βλέπαμε με του πούστη την φανέλα. Τρανή απόδειξη πως και ο ίδιος πλέον το έχει καταλάβει και δε νιώθει όπως παλιά. Το Σάββατοκύριακο ,σε όλο το final 4 ήταν σε ξένο σώμα στην ομάδα και στο όλε που έγινε το Σάββατο ,ούτε που σήκωσε τα χέρια του και έφυγε πρώτος για τα αποδυτήρια.

Καλό για όλους μας θα είναι το καλοκαίρι να λυθεί η συνεργασία μαζί του ,αφού δεν ...

ΥΣ:Η φωτογραφία, απόδειξη των όσων λέμε..

Σχόλια