ΦΑΚΕΛΟΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Π.Α.Ο.


Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ασχοληθεί με το θέμα ενεργά ,μέσα απο αυτήν την σελίδα.
Δυστιχώς ,όπως και οι περισσότεροι απο εμάς δεν έχουμε άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για το τι γίνεται και τι παίζεται κάτω απο το τραπέζι. Μιλάμε για ένα απο τα μεγαλύτερα έργα της σύγχρονης Ελλάδας ,καθώς η διπλή ανάπλαση θα δώσει μια εντελώς διαφορετική μορφή στην Αθήνα.

Και όπως είναι λογικό ,σε κάθε μεγάλο έργο ,θα υπάρχουν και πολλά συμφέροντα .
Απο που να πρωτοαρχίσουμε; Απο το εμπορικό του Βωβού; Την προσπάθεια ανατροπής του απο τον Λάτση; Τα συμφέροντα των Βαρδινγιάννηδων; Είναι πάρα πολλά και σίγουρα δεν θα κάτσουμε να τα λύσουμε εμείς..

Γιατί μην απατάται κανείς πως ο Τζίγγερ τρέχει μόνος του το θέμα .Παίζουνε πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ σε αυτό το έργο και όλοι θέλουνε να αρπάξουνε όσα μπορούνε.

Και όλα αυτά γίνονται σε βάρος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Πρώτοι αρχίσαμε την ιστορία για κατασκευή νέου γηπέδου απο την δεκαετία του 70 και ακόμη παλεύουμε. Απο την Λεωφόρο,πήγαμε στο Γουδί ,απο κει στο ΟΑΚΑ και μετά στον Ελαιώνα (Βοτανικό για να μην μπερδεύεστε..) ,ύστερα πάλι στην Λεωφόρο ,έπειτα στο Ελληνικό και καταλήξαμε στον Βοτανικό (ή αλλιώς Ελαιώνα ,όπως θέλετε πείτε το..) . Μια κατάσταση που έχει ξεπεράσει τ όρια του τραγικού και χαρκτηρίζεται πλέον ως γελοίο .

Ο γαύρος με...προεδρικό διάταγμα μέσα σε λιγοτερο απο χρόνο έχτισε στην περιοχή που ήθελε ,στον χρόνο που το ήθελε. Εμείς ούτε το ένα ,ούτε το άλλο δεν έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε. Λεωφόρο θέλαμε ,μέχρι το Ελληνικό μας στείλανε ,απο το 70 ψαχνόμασταν ,στο 2009 έχουμε φτασει.

Βέβαια για αυτό φταίνε και οι διοικούντες που δεν έτριξαν τα δόντια και δεν απαίτησαν ,όσο είχαν το πάνω χέρι. Πηγαίναμε σαν παρθένες με τον σταυρό στο χέρι και να τώρα τα αποτελέσματα.

Και ο κόσμος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ,όταν έπρεπε να κατεβούμε στους δρόμους που είχαν ανάγκη την ψήφο μας ,δεν το κάναμε .

Εδώ και 4 χρόνια κοντά είμαστε στην λύση του Βοτανικού και τα έργα πάντα κάποιος θα βρεθεί να τα σταματήσει. Είναι απλώς ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ αυτό που συμβαίνει,το σΤε σε μας θυμήθηκε τον ρόλο του ,όταν επι χρόνια γίνονται ΤΑ τέρατα!

Σήμερα διαβάσαμε πως η παε έστειλε επιστολή στον δήμαρχο ότι θα συνεχίσουμε τα έργα!

ΜΑΚΑΡΙ ,αν χρειαστεί να πουλήσουμε και νταβατζηλίκι ,ο μεγάλυτερος ελληνικός σύλλογος είμαστε ,δε γίνεται να είμαστε υπόδουλοι στον κάθε πικραμένο!

Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στενά και θα σας παρουσιάσουμε την άποψη μας εκτενέστατα ,όταν τα πράγματα πάρουν μια τελική μορφή.


ΥΣ:Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες και ένα χρονικό με μακέτες,δηλώσεις και ...ιστορικές μέρες και συμβάσεις ,για να καταλάβεται τι εμπαιγμός υπάρχει στο συγκεκριμενο θέμα.

ΥΣ2: Σίουρα αν συζητάγαμε σχετικά με δημιουργία αθλητικού κέντρου στην Λεωφόρο και όχι στον Βοτανικό ,τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά γιατί εκεί θα λειτουργούσε και το συναίσθημα! Ο χρόνος περνάει και η ιστορία γράφει για όλους μας...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου